Najnovije vesti

PROGOVORILA HIRURGOVA BIVŠA TAŠTA: Pokušao je da ubije glumicu, a ovi detalji će vas naterati na razmišljanje!
Foto: Facebook, Privatna Arhiva

IZGOVORILA TEŠKE REČI

PROGOVORILA HIRURGOVA BIVŠA TAŠTA: Pokušao je da ubije glumicu, a ovi detalji će vas naterati na razmišljanje!

Stars

Mladu glumicu pre ranjavanja hirurg jurio nožem jer je sumnjao da je neverna, a kada je čuo da zove policiju, uzeo je pištolj i pokušao da je ubije.

Majka Srđanove prve supruge, koja mu je ujedno i komšinica, kratko je prokomentarisala njegovu smrt.

"Za Srđanovu smrt sam saznala iz vesti, mada sam videla policiju i mladu ženu. Tada sam pomislila da ju je napao neki psihički bolesnik. Nedugo zatim čula sam da se on ubio. Mogu samo da kažem da mi je žao mojih unuka, a on kako je radio, tako mu se vratilo. Srđan je sebe najviše voleo i to je sve što ću da kažem", ispričala je njegova tašta M. P.

foto: Facebook Printscreen

Srđanove komšije navode da je on sin jedinac uglednog plućnog hirurga, majke doktora interne medicine i da je nasledio stan i novac. O njemu kažu da su ga ćesto viđali u društvu lepih žena i da je vozio skup automobil.

Ranjavanju i suicidu prethodila je žestoka svađa, a susedi kažu da je bila samo jedna u nizu.

"Pogledao sam kroz prozor i video tu devojku kako sva krvava sa čalmom na glavi izlazi iz zgrade i zapomaže. Bila je prekrivena krvlju. Nekoliko minuta kasnije stigla je policija", priča sused.

foto: Printscreen Facebook

"Pre mesec dana čula sam zaglušujuću dreku u hodniku, izašla da ponudim pomoć i imala šta da vidim. Ivana je samo u tangama i majičici trčala po zgradi do ulaznih vrata. Pokušala je da ih otvori, ali Srđan je stajao sa spoljne strane i držao kvaku, da ona ne izađe. Vrištala je na njega "Idiote doktorski, pusti me napolje", a meni rekla da joj je "napravio šljivu na oku". Odbila je pomoć. nije bila uplašena, bila je besna", priča jedna komšinica.

RANJENA GLUMICA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Srđanu neka je laka zemlja, a Bogu hvala što sam uopšte živa!

Podsetimo, ovaj hirurg se do sada ženio dva puta.

"Srđan se u mladosti zabavljao sa Tanjom sa kojom se venčao i dobio trojke - Sonju, Nikolu i Milicu. Međutim, brak nije potrajao, a deca su mu retko dolazila, a on nije često pričao o njima osim o ćerci koja je skoro stupila u brak, pa se hvalio. Za Nikolu je pričao da nešto radi, išao je u SAD ali se vratio, a Milica je valjda završila dizajn", rekle su komšije.

foto: Privatna Arhiva

Kako pričaju, nakon majčine smrti, njegovog bolesnog oca Dragana je negovala Marija, medicinska sestra sa VMA, sa kojom se kasnije oženio i živeo u ovom stanu.

IVANA SE NA NEVEROVATAN NAČIN SPASLA SIGURNE SMRTI: Glumica reagovala u sekundi i uspela da preživi!

"Pre nekog vremena čula sam lupanje vratima, vrisku, a sutradan sam čula od komšinice da se posvađao sa njom i da je ona pobegla. To zna jer je videla Mariju i ponudila joj da dođe kod nje u stan kako bi joj pomogla. Nakon njenog odlaska, stan je bio zapušten, cveće se osušilo, nered je bio ispred vrata, neke stare saksije", prepričavali su događaje.

Ivana se oglasila iz bolnice

"Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi", kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

"Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu", navela je glumica.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...