ŽIŽA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Evo šta kaže Mira Banjac o uklasku Cane Fontane u rijaliti!
Foto: Printscreen

opšti haos

ŽIŽA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Evo šta kaže Mira Banjac o uklasku Cane Fontane u rijaliti!

Stars -

Legendarna glumica Žiža Stojanović nakon samo dva dana boravka u rijalitiju “Zadruga” zamalo nije doživela nervni slom! Ona je dozivala u pomoć policiju nakon što je prisustvovala svađi i obračunu između pevača Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića, i profesorke Smilje Janković.

Stojanovićeva je bila zaprepašćena prizorom ispred kojeg se našla. Pozivajući policiju, Žiža je u suzama govorila da je pogrešila što je pristala na učešće u ovom rijalitiju.

"Policijo! Da li je moguće da ja ovo doživljavam? Ja ovo nikada nisam doživela! On je nju davio! Policijo, molim vas! Ovde se ljudi ubijaju! Pogrešila sam, oprostite mi", jecala je Žiža koju su ostali ukućani smirivali i polivali vodom da dođe sebi.

foto: Printskrin

Dok je glumica teško disala i zapomagala, svi su se uplašili da će se svakog trenutka onesvestiti. Žiži je pozlilo zbog svađe koja je prerasla u fizičko nasrtanje. Mića je napao Smilju jer mu stalno upada u reč.

"Razumem da je dotičnoj dami sa vrlo neukusnim oblinama stalo do javnog mnjenja. Daću ti ja sve minute ovog sveta. Evo, vi ste na primer lopovi, kradete moje vreme", rekao je Miroslav Pržulj, na šta mu je ona odbrusila.

To je izbacilo iz takta pevača koji je ustao i ispolivao Smilju vodom, a zatim joj pocepao bluzu. Kada je to videla i čula psovke koje su uputili jedno drugom, Žiža zamalo nije pala u nesvest.

Žižin unuk Uroš kaže da brine za bakino zdravlje i da mu ništa drugo nije važno.

"Ona je žena u godinama i vrlo osetljiva. Ne pratim rijaliti, gledao sam kada je ulazila i ona ima moju podršku. Bitno mi je samo da je ona dobro zdravstveno, da se niko njoj ne zameri jer to bi zaista bilo ružno. Sa ljudima iz produkcije sam na vezi kako bih bio siguran da je ona dobro jer zaista taj format ne volim i ne gledam", rekao nam je sin Žižine ćerke koja je preminula.

foto: Marina Lopičić

Mira Banjac kaže da nije gledala sporni trenutak, ali da dobro poznaje Žižu. Mira je sa Žižom dugogodišnja prijateljica s kojom se često posećuje, iako jedna živi u Novom Sadu a druga u Beogradu:

"Žiža je jedna odlična glumica koja je malo zapostavljena u Beogradu. Sad, takva je njena narav. Ona je verovatno pukla u trenutku, ali ne mogu da kažem jer nisam gledala. Ja jednostavno ne pratim takve programe. Nije važno da li sam se slagala s tim".

(Kurir.rs/Blic, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track