VELIKI FAN PAROVA: Nada Obrić htela da bude skriveni učesnik
Foto: Aleksandra Jovanović Cile

PEVAČICA HTELA SARADNJU SA TELEVIZIJOM HEPI

VELIKI FAN PAROVA: Nada Obrić htela da bude skriveni učesnik

Stars -

Obrićeva danonoćno gledala prošlu sezonu „Parova“, zbog čega je želela da bude tajni učesnik i otkriva tajne ukućana

Nada Obrić bila je najverniji gledalac rijalitija „Parovi“, pa se nudila ljudima iz produkcije na Hepi televiziji da je ubace u tim i omoguće joj da bude čuveni skriveni učesnik.

Pevačica je tokom proteklih sezona ovog šou-programa sedela ispred televizora i maltene ništa nije propuštala, a pogotovo poslednju, kojom je bila oduševljena. Nju je posebno obradovalo postojanje skrivenog takmičara, pa je htela da se ona nađe u toj ulozi.

- Nada je bukvalno sve znala o takmičarima jer je bila verni pratilac svega onoga što se događalo u vili. Upravo zbog toga želela je da bude „skrivena“. Znajući da je veliki fan „Parova“, produkcija ju je jednom prilikom pozvala i ponudila joj da pregovaraju o emisiji na Hepiju. Nada je istakla da bi ona volela samo da je zaposle kao skrivenog takmičara jer bi joj to bilo veoma uzbudljivo i zanimljivo. Međutim, produkcija je bila zadovoljna tadašnjim skrivenim učesnicima pa je odbila Nadu, ali su joj predložili da zajedno s Milošem Bojanićem vodi emisiju „Vruća stolica“, u kojoj su gostovali i novinari. Pošto je Bojanić otišao u Kanadu i taj plan je propao, pa saradnja nije ostvarena - kaže naš izvor.

Pozvali smo ljude iz produkcije i oni su potvrdili naša saznanja.

- Tačno je da smo vodili pregovore s Nadom Obrić, ona je bila verni gledalac „Parova“ i nama je drago zbog toga - rekli su nam s TV Hepi.

Nada Obrić nije odustala od rijalitija, pa se obrela u konkurentskoj „Zadruzi“.

M. Dejanović

Stao uz njega

POLITIČARA PODRŽAVA PREDSEDNIK STRANKE

Poznati političar koji će se naći u istoj kući s brojnim pevačicama i starletama dobio je podršku svog šefa za učešće u „Parovima“. Njegovo ime se i dalje drži u tajnosti da bi u subotu, 16. septembra, kad će startovati nova sezona najgledanijeg rijalitija, gledaocima bilo pravo iznenađenje. S obzirom na to da je decenijski poslanik u našem parlamentu, možemo da očekujemo svakakva dešavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track