NEVOLJA U MAJAMIJU: Brena otkrila šta se zaista desilo sa njenom kućom u Americi nakon uragana!
Foto: Damir Dervišagić

Nevreme joj zadalo glavobolju

NEVOLJA U MAJAMIJU: Brena otkrila šta se zaista desilo sa njenom kućom u Americi nakon uragana!

Stars -

Jak vetar koji je nekoliko sati duvao u noći između ponedeljka i utorka u dvorištu gazdarice „Granda“ iščupao koš, koji je završio u bazenu

Lepa Brena poslednjih dana nema mira, i to zbog vremenskih neprilika.

Tek što se smirio uragan Irma, koji je protutnjao i Majamijem, gde pevačica ima raskošnu vilu, njoj je oluja u noći između ponedeljka i utorka razorila dvorište u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi.

foto: Dragana Udovičić

- Irma došla malo i u naše dvorište. Ceo koš vetar bacio u bazen - napisala je pevačica ispod fotografije koju je postavila na Instagram.

Njeni pratioci bili su zabrinuti, pa su pevačici poslali podršku putem društvenih mreža.

- Samo da ste vi dobro. Hvala bogu da nije ništa strašno. Brzo ćete vi to sve da sredite i dvorište će opet biti kao novo, a još malo pa je gotovo s kupanjem u bazenu - samo su neki od komentara.

S obzirom na to da se Brena jako uznemirila zbog uragana koji je danima pustošio Floridu, pozvali smo vlasnicu „Granda“ da nam kaže u kakvom stanju se nalazi vila u Americi i šta je sve stradalo u beogradskom domu.

- Kuća je u redu, hvala što brinete - napisala je Brena u poruci koju nam je poslala.

Inače, pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović u Majami Biču imaju vilu vrednu 1,6 miliona dolara, koju iznajmljuju za oko 8.000 dolara mesečno. U pitanju je trosobna vila sa dva kupatila i velikom kuhinjom. Ima bazen i privatni dok za jahte. U ovoj vili od 400 kvadrata, koja se nalazi na petnaestak minuta od Saut Biča, tokom studiranja živeli su Brenini i Bobini naslednici Stefan i Filip.

Podsetimo, među onima koji su bili u panici zbog svojih vila na Majamiju su i Novak Đoković i bivši košarkaš Marko Jarić, koji takođe imaju svoja velelepna zdanja na Floridi.

Ljiljana Stanišić/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: Ršum na ulicama Majamija nakon uragana Irma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track