KRALJ NARODNE MUZIKE PROLAZI KROZ PAKAO: Šabanu koleginica uvaljivala dete
Foto: Stefan Jokić

Stars obrt

KRALJ NARODNE MUZIKE PROLAZI KROZ PAKAO: Šabanu koleginica uvaljivala dete

Stars -

Pevaču je duplo mlađa kafanska pevačica rekla da je u drugom stanju, nakon čega se povukla iz posla i nestala bez traga

Naime, jedna mlada koleginica mu je saopštila da je trudna s njim. O tome svedoči estradni menadžer (ime i prezime je poznato redakciji), koji je do detalja ispričao kroz kakav je pakao prošao kralj narodne muzike dok nije shvatio da je koleginica zapravo samo pokušala da mu podvali dete.

- Šaban je oduvek bio miljenik žena. Svašta su činile da bi mu se približile. Za njim su posebno ludele pevačice koje su pošto-poto želele da postanu poznate. Jedna je otišla toliko daleko da je pokušala da mu podvali da je trudna s njim. Ma, to je bio pravi cirkus - priča naš sagovornik.

On je objasnio kako je sve počelo.

- Njih dvoje su se družili i imali su kratku avanturu. Šaban nije želeo ozbiljnu vezu jer je u braku. E, to je toj pevačici zasmetalo. Ona je igrala na tu kartu da je mlada i lepa i da će se on zaljubiti u nju. Počela je da ga proganja, dolazila je na svaki njegov nastup i molila ga da zajedno nastupaju. Tako je i bilo. Neko vreme su zajedno radili, a problem je nastao kad joj je Šaban rekao da on više neće da peva po vašarima - kaže naš izvor.

Menadžer tvrdi da je tad nastao pravi haos.

- Ona se tada dosetila da mu kaže da je trudna. Šaban je poludeo. Hteo je iste sekunda da napusti tezgu i da je vodi kod lekara. Bio je besan kao ris. Nije mogao da veruje na šta su sve žene spremne. Pa nije on lud, shvatio je da pokušava da mu podvali dete. Ko zna čije je to dete bilo. Njegovo nije sigurno jer je s njom bio samo jednom, a ako je popio, možda nijednom, pa ga laže da su imali seks. Uglavnom, posle te žustre svađe ona je nestala iz njegovog života i nikad nismo saznali da li je zaista bila trudna - završava menadžer.

Pozvali smo Šabana, ali se nije javljao na telefon.

Ljiljana Stanišić

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Goci prekipelo

PRED RAZVODOM ZBOG CUCE

Šaban Šaulić ima veliku krizu u braku. On, kako se priča, već mesecima ne živi sa suprugom Gocom, već je u Krčedinu, gde mu društvo pravi Ivona Negovanović Cuca. Mlađa koleginica ga redovno posećuje u vikendici, zbog čega su počele da kolaju priče da su njih dvoje ponovo zajedno i da je to kap koja je kod Goce prelila čašu te da zbog toga želi da se razvede.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track