VOJISLAV ŠEŠELJ OTKRIVA ZA KURIR: Ulazim u rijaliti, ali za milion evra! I Vendi da mi dovedu, ne pristajem na manje!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

LIDER POSTAVIO USLOVE

VOJISLAV ŠEŠELJ OTKRIVA ZA KURIR: Ulazim u rijaliti, ali za milion evra! I Vendi da mi dovedu, ne pristajem na manje!

Stars -

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti "Parovi", a onda i u rijaliti "Zadruga", pristao je ali uz određene uslove. Lider Srpske radikalne stranke, očekuje odgovor televizijskih kuća.

Kako Šešelj kaže, on želi da pregovara samo ako neka od televizijskih kuća prihvati da mu pre ulaska u rijaliti isplati milion evra.

"Ja sam prvo pregovarao o ulasku u "Parove" i tražio sam milion evra. Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nisu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unapred, a oni kao nemaju unapred. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po evra da uđem u "Zadrugu", ali i on kaže da nema sve pare unapred. Ja ne znam gde su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unapred. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac - jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe."

foto: Filip Plavčić

Ukoliko ispune uslove i uđete u rijaliti, da li ćete se snaći i da li ćete ulaziti u sukobe sa ostalim takmičarima?

"Zar vam ja delujem kao nesnalažljiv čovek? Ja sam u životu vrlo često bio u sukobima i obično izlazio kao pobednik. A s druge strane, ja sam prilagodljiv čovek, prošao sam tolike zatvore i nagledao se svačega u životu. Ne bi trebalo da me baš nešto iznenadi", rekao je Vojislav.

foto: Marina Lopičić

Međutim, kada smo mu pomenuli bivšu ljubav, Vesnu Vukelić Vendi, pomislili smo da bi zbog nje možda i smanjio cifru, ali Šešelj ne odustaje.

"Uopšte ne ulazim u to ko će tamo biti, ko neće. Važno je da se plati pun iznos unapred", rekao je Šešelj.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs, M.Jeremić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track