Najnovije vesti

SINAN SAKIĆ ZAVRŠIO U TUZLANSKOJ BOLNICI: Pevač duže vreme ima problem sa zdravljem!
Foto: Dragana Udovičić

FANOVI ZABRINUTI

SINAN SAKIĆ ZAVRŠIO U TUZLANSKOJ BOLNICI: Pevač duže vreme ima problem sa zdravljem!

Stars

Sinan Sakić već dugo ima zdravstvenih problema i u bolnici je u Tuzli, što je bio povod nekim dušebrižnicima da plasiraju informaciju, da se legendarni pevač “bori sa životom“ i da je njegovo zdravsveno stanje jako loše, a što je uznemirilo veliki broj članova njegove porodice, ali i prijatelja koji su rasuti po celom svetu.

Ipak, Sinanovo zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, a zbog problema sa srcem i pada imuniteta smešten je u Kliniku za interne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

foto: Kurir

O njegovom zdravlju sada brine dr. Mirsad Selimović koji važi za jednog od najboljih doktora interne medicine u regionu. Pad imuniteta i probleme sa srcem i povišenim pritiskom Sakić “vuče“ od ranije, prevashodno zbog neredovne ishrane i prebrzog tempa života, ali i “čašice više“.

- U proteklom periodu imao je zaista dosta nastupa što ga je dodatno iscrpilo. Pa dešavalo se da noćima ne spava, ne jede redovno, voli da popije, a sami znate kakav je to udar na organizam i šta to može prouzrokovati. Dobro je da smo neke stvari otkrili na vreme i nadamo se da će sve izaći na dobro. Ovo će mu biti velika škola za ubuduće, jer kako god okrenete, zdravlje je najpreče. On je i ranije imao problema sa srcem i pritiskom, koji zbog načina života kakvim živi nije mogao regulisati, niti dovesti u normalu - rekao je Sinanov bliski prijatelj.

foto: Dragan Kadić

A da je Sinanovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće pokazuje i fotografija iz bolničkog kreveta na kojoj je Sakić u društvu dr. Selimovića.

Kurir.rs/Express.hr, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...