PANIKA U PORODICI Boba Živojinović: Zabrinuti smo za kuću, idem na Floridu
Foto: Damir Dervišagić, Reuters

ŽIVOJINOVIĆI U STRAHU ZBOG OLUJE

PANIKA U PORODICI Boba Živojinović: Zabrinuti smo za kuću, idem na Floridu

Stars -

HAOS Boba se spakovao za polazak u Majami kako bi pregledao porodičnu vilu nakon što je oštećena u udaru uragana Irma

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović pretrpeli su štetu na njihovoj kuću u Majamiju zbog udara smrtonosnog uragana Irma, koji je poslednjih dana zahvatio Floridu.

Kako saznajemo, proslavljeni teniser uspaničio se još nakon upozorenja da se jaka oluja približava zapadnom delu obale. Kad je došlo do udara, pozvao je tamošnje komšije i saznao da mu je vila ostala čitava, ali malo oštećena.

- Brena i Boba bili su u strašnoj panici. Sreća, pa nisu bili u Majamiju, gde inače svake godine u ovom periodu borave. Danima su zabrinuti za nekretninu, a još više za svoje prijatelje koji su bili prinuđeni da se evakuišu. Na kraju se sve dobro završilo, a Boba planira da što pre ode tamo i popravi sve što je vetar razrušio - kaže naš izvor.

Proslavljeni teniser juče se uključio u Jutarnji program na TV Hepi i otkrio šta se desilo.

- Pitanje je šta će biti s kućom, je li? Hvala bogu, sve je ispalo super. Mi smo svi čuli da su tek prekjuče po podne ljudi koji žive u našem mestu mogli da uđu u svoje kuće jer je ceo Saut Bič bio zatvoren, štitile su ga policija i vojska. Niko nije mogao da uđe niti da izađe iz tog dela Majamija. Dobili smo i slike. Sve je OK, ispalo je sve dobro. Ima nekih oštećenja oko kuće, u smislu nekog drveća, ali manje više to je to. Evo pakujem se i za nekih dan-dva idem dole da sve još jednom pregledam - istakao je Slobodan Boba Živojinović.

Kako smo saznali, Brena mu se neće pridružiti na ovom putu jer u Beogradu uveliko snima dokumentarni film.

J. C. Stuparušić

Uložili velike pare

VILA VREDNA 950.000 DOLARA

Brena i Boba poseduju kuću od 400 kvadratnih metara u skupom kvartu u Majamiju, koju su platili čak 950.000 dolara. Oni su luksuznu kuću kupili na nagovor njihovog venčanog kuma, bivšeg rumunskog tenisera Jona Cirijaka. Živojinovići su mnogo novca uložili u njeno renoviranje jer porodica često tamo odlazi na odmor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track