EKSKLUZIVNO! NOVO! Pevač Lapsus bеnda za rođendan dobio spot i  automobil!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO! NOVO! Pevač Lapsus bеnda za rođendan dobio spot i automobil!

Stars -

Dugo očekivani spot za novu pesmu „Santa leda“ najpopularnijeg mladog benda u regionu „Lapsus band-a“ ugledao je svetlost dana 16. 9. tačno na 21. rođendan pevača Emira Aličkovića koji je imao mnogo razloga da slavi jer je osim za novi hit postao је bogatiji i za automobil.

Da mu ovaj rođendan bude događaj za pamćenje postarao se menadžer benda koji je mladom pevaču u znak uspešne saradnje poklonio novi automobil. Pevač je sreću podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, a još više pažnje od skupocenog poklona izazvao je novi visokobudžetni spot, najskuplji u dosadašnjoj karijeri benda.

Ceo dan primam čestitke, ali najdraže su mi one koje dobijam od publike na račun spota za pesmu „Santa leda“. Ovo je naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem i prve reakcije su fantastične što me čini neizmerno srećnim – rekao je pevač najveće balkanske muzičke senzacije, i nastavio:

Publika uvek daje konačan sud tako da se nadam da će i ovoga puta kao i dosad podržati i uživati u onome što im priprememo. Mnogo ljubavi i truda je uloženo u ovu pesmu, i hvala svima koji su se već javili sa lepim reakcijama, to mi je najbolji poklon za rođendan – zaključio je mladi pevač koji se tokom dana na skupocenom poklonu zahvalio i menadžeru postom na društvenim mrežama.

Pogledajte novi spot:

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track