GOCIN BIVŠI PONOVO U RIJALITIJU: Sa klinike za odvikavanje u Parove!
Foto: Marina Lopičić

Počelo ludilo Ivan Marinković ponovo u popularnom rijalitiju

GOCIN BIVŠI PONOVO U RIJALITIJU: Sa klinike za odvikavanje u Parove!

Stars -

Jedan od mnogih Bivši muž Goce Tržan, nakon što se izlečio od alkoholizma, rešio da se narednih meseci takmiči u šouu televizije Hepi jer nema drugi izvor prihoda

Ivan Marinković konačno je stao na noge nakon višemesečne borbe sa alkoholizmom. Bivši suprug Goce Tržan, tek što je završio s terapijama u jednoj bolnici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti, ušao je u „Parove“ da bi zaradio novac koji mu je preko potreban.

Pored honorara o kojem se dogovorio s producentima ovog formata TV Hepi, bivši učesnik rijalitija želi da se testira i sazna da li je definitivno uspeo da se reši poroka koji mu je zagorčao život.

foto: Marina Lopičić

Zavisnik

- Ivana je jako pogodila majčina smrt i od tada je počeo da se opija. Jedino je na taj način uspevao da prevaziđe tugu i probleme koje je imao, ali nije znao da time ulazi u još veće probleme. Kada je shvatio da je postao zavisnik i da ne može bez alkohola, uz sestrinu pomoć je krenuo na lečenje u jednu kliniku na Dedinju - kaže naš izvor i dodaje:

Vraća dugove

- Taj period od pola godine bio je veoma stresan za njega, ali uspeo je da se izbori i ne okusi piće. Zasad se dobro drži. Kad je dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju, dobro je razmotrio šta gubi, a šta dobija, i na kraju je odlučio da prihvati. On smatra da je to idealna prilika da samog sebe analizira i sazna da li je uspeo u oporavku. Naravno, drugi razlog je i dobar honorar, koji bi mu pomogao da se reši preostalih dugova - završava naš izvor.

Pored Marinkovića, u zemunsku vilu doselili su se Lepa Lukić, Vesna Rivas, Teodora Radojičić, Brendon Radonjić i drugi.

ISCELITELJ UŠAO U RIJALITI

Azarić dobija svoju ordinaciju

foto: Damir Dervišagić

Alen Azarić prihvatio je učešće u „Parovima“ na inicijativu skoro cele Srbije. Poznati iscelitelj, koji je protekle sezone gostovao u rijalitiju i javno lečio bivše učesnike, nije želeo da se takmiči, ali njegovi fanovi poželeli su da ga svakodnevno gledaju preko malih ekrana. Alenu je dugo trebalo da razmisli o ponudi koju je dobio od produkcije, ali na kraju je ipak pristao zbog naroda. Kako saznajemo, on će imati svoju ordinaciju za pacijente, gde će nastaviti s radom, kao da je napolju. Pored toga, Azarić će u „Parovima“ imati svoju emisiju, koja će se emitovati jednom nedeljno.

TAJNI POLITIČAR

Sulejman ušao u „Parove“

foto: Marina Lopičić

Političar kojeg je produkcija nedeljama držala u tajnosti konačno je otkriven. Reč je o Sulejmanu Spahu, dugogodišnjem članu rukovodstva Srpske radikalne stranke u Loznici. On je već deset godina u parlamentu i politika je ono što ga ispunjava.

Marija Dejanović/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track