Najnovije vesti

DŽEJ POBEDIO POROK: Posle 30 godina uspeo sam da se izlečim!
Foto: Damir Dervišagić

PEVAČ PRESREĆAN

DŽEJ POBEDIO POROK: Posle 30 godina uspeo sam da se izlečim!

Stars

Džej Ramadanovski kaže da već nekoliko meseci zbog zdravstvenih problema nije okusio žestinu, a isto toliko nije ušao u kazino, zbog čega je sada privlačan lepšem polu.

Pevač koji se iz Budve hvalio da pije samo vodu, te da je na lečenju od alkoholizma, istrajao je u svojoj nameri i već nekoliko meseci nije okusio alkohol.

 

Osim što je zbog problema sa srcem prestao da pije, Džej se odrekao i kockanja.

 

Ramadanovski ističe da se samo još žena nije odrekao i da je srećan što sada one jure njega kada se oslobodio svih poroka.

 

"Prestao sam da pijem i ponosan sam na sebe što sam istrajao. Drago mi je što mogu da se pohvalim i da se to objavi u novinama kako bih dao primer i nekim drugim ljudima. Previše se pisalo o svemu što sam loše radio, ali evo više toga neće biti. Već mesecima nisam okusio alkohol iako se Dorćolci sada šale na moj račun kada me vide u kafani kako pijem ceđeni sok. Ne marim za to, bitno mi je da više nisam poročan", kaže Džej i dodaje da tu nije stao kada su poroci u pitanju već da je na dobrom putu da se odrekne i kockanja.

foto: Damir Dervišagić

"Prestao sam da se kockam, to me je koštalo svega u životu. Sada samo ponekad odigram prognozu neke utakmice i to sa malo novca. Znate, nisam rođen da budem monah i da odolevam grehu i porocima, ali evo uspeo sam. Jedino se žena nisam odrekao, sada one jure mene jer više ne pijem i ne kockamse, pa sam drugi čovek", tvrdi pevač.

 

Odluku da promeni stil života Džej je doneo nakon problema sa srcem i lečenja na kojem je bio u Beču zbog toga. Doktori su mu još tada savetovali da prestane da pije, vodi nemaran način života i promeni ishranu.

 

"Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih, konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i što sam voleo. Trideset godina se to taložilo u meni", objasnio je tada kralj balada koji je očigledno održao reč.

foto: Damir Dervišagić

Iako se šuškalo da se pomirio sa zetom, pevačem Adilom Maksutovićem sa kojim živi njegova ćerka Ana i unuk Adrijan, Džej kaže da do toga nikada neće doći.

 

"On je uradio to što je uradio i ja mu to ne mogu oprostiti. Nisam se tada svađao s njim, samo sam ga precrtao. Niti sam se pomirio s njim, niti ću. Nas dvojica ne pričamo, ali to zasad ne narušava moj odnos sa ćerkom i unukom, koga volim najviše na svetu", kaže Ramadanovski.

 

Pevač otkriva da nije dobio poziv da uđe u rijaliti "Zadruga", ali da ga svakako ne bi ni prihvatio:

 

"Možda se pojavim samo kao gost, ali to da me kamere snimaju 24 sata", to nije moj fazon. Šta ću ja tamo, ipak sam ja star za takve stvari.

 

Džej kaže da se ovih dana jedva izborio s virusom i temperaturom.

 

"Sada mi je, posle pet dana, malo bolje i evo sedim u kafiću i pijem čaj. Uhvatio me je ovaj virus koji vlada Srbijom. Danima nisam mogao da ustanem iz kreveta i govorim, komšije su zvale Hitnu pomoć da mi pomogne. Ne znam šta je ovo, ali nikada me ovako virus jako nije oborio. Valjda sada, kada ne pijem, nema dezinfekcije u mom organizmu, pa mi je imunitet oslabio", kroz osmeh kaže Ramadanovski.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Blic, Lj.Tozev)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...