(FOTO) NIJE RAZGOVARALA SA OCEM ZBOG SVAĐE SA SESTROM: Kornelije Kovač oprostio ćerki Kristini, pojavili se zajedno na koncertu!

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Bata Sale

18-09-2017 16:20h
Mislim...pevaju one,nije da ne pevaju i da ne umeju.Ali nije to nešto De Luxe kao što to iz sujete i besa,jer nikako da se ultra proslave,njih dve žele da predstave.Kao,ne zna niko šta valja.A i surovost estrade u smislu estetskih zahteva im uopšte ne ide na ruku.Ni pre desetak i više godina a tek sada nikako.

pedja

18-09-2017 18:58h
Imaju li njih dve majku a on zenu. Nikad je nisu pomenuli, samo oni. Bila ili ne ziva. Sramota.

A

18-09-2017 22:27h
@pedja
Majka im je umrla.Zvala se Spomenka Kovač i pisala je dosta tekstova.Pominjale su majku u intervjuima.

Dada

18-09-2017 19:07h
Kornelije je u pravu, takve stvari treba da ostanu unutar porodice. Ipak, sta god on mislio, mora se pomiriti sa tim da njih dve imaju pravo da same postavljaju pravila izmedju sebe. On je tu za njih kao otac i treba da je u kontaktu sa obema. Mislim da se njih dve bezgranicno vole i da bi napravile rsum da zastite jedna drugu. Bolje da to shvate dok im je otac ziv i kvalitetno iskoriste vreme skupa koje imaju na ovom svetu. Posle ce im biti zao, a nece moci vratiti vreme.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: