Najnovije vesti

LJUBAVNA PRIČA KAO NA FILMU: Jelenu Marjanović sada povezuju sa biznismenom, a ovako su se ona i Zoran upoznali i zavoleli!
Foto: Privatna Arhiva

VIŠE OD 5 GODINA U BRAKU

LJUBAVNA PRIČA KAO NA FILMU: Jelenu Marjanović sada povezuju sa biznismenom, a ovako su se ona i Zoran upoznali i zavoleli!

Stars

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je brutalno pre godinu i po dana, a u petak je njen suprug uhapšen u porodičnoj kući. Ubistvo se navodno dogodilo zbog ljubavnog trougla između pevačice, Zorana Marjanovića i beogradskog biznismena A.R. sa kojim je navodno bila u vezi.

Informacije o ljubavnom trouglu otkrio je Jelenin svekar, Vladimir Marjanović i to u petak, nakon što je Zoran priveden. Sve ovo vreme se ta informacija nije pominjala u javnosti. Nakon brutalnog ubistva na nasipu u Borči, Zoran je otvorio dušu i ispričao kako su se njegova supruga i on upoznali.

Njih dvoje su u braku proveli više od 5 godina, a zbog tragedije su razdvojeni. "Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled", rekao je Zoran.

foto: Dragan Kadić

On je rekao kako ga je Jelena osvojila svojim plemenitom ličnošću i skromnošću. "Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: “Ja sam kao tvoje treće dete”. Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide", ekao je suprug. Zoran dodaje da su Jelena i on bili dosta slični.

foto: Printskrin

"Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more, dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru", priča Marjanović kog su pogodile priče da je on kriv za ubistvo supruge Jelene. Njega je to posebno zabolelo jer je bio veoma vezan za svoju ženu.

"Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene", kroz suze je pričao Jelenin suprug.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

(Kurir.rs, Foto: Privatna arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...