ABRONOŠA: Visoka uhvatila dečka u prevari

Usred srede

ABRONOŠA: Visoka uhvatila dečka u prevari

Stars -

Zdravo, drage moje! Znam da ste me se uželele, pa ću odmah krenuti s pričama. Jedna pevačica koja se nedavno povampirila, zvaćemo je Visoka, nedavno je raskinula dugogodišnju vezu. Kad je to uradila, žestoko se bacila u promet, pa sad izlazi s kojekakvim gradskim likovima koji su puni love. Elem, ona je svog bivšeg dečka, zvaćemo ga Gazda, šutnula jer ga je uhvatila u prevari!

I to ne sa bilo kim! U pitanju je jedna starleta, zvaćemo je Robijašica. Visoka je najpre primetila da Gazda u svojoj firmi forsira da se sarađuje sa starletom, ali tome nije pridavala previše pažnje. Ipak, onda je videla da mu stižu poruke od Robijašice, a on joj je to objašnjavao kao poslovni angažman. Ona je i u to poverovala, ali nastavila je da ga prati i prisluškuje mu razgovore.

S obzirom na to da je Gazda bio veoma obazriv kako ga Visoka ne bi ponovo uhvatila, zabranio je starleti da ga zove i rekao da će se on njoj javljati. I tako, pošto se silno uželeo ljubavnice, odveo ju je na mini-letovanje na pet dana u Dubai, a pevačici rekao da ide na poslovni put. Naravno, Visokoj je intuicija radila kao i svakoj ženi i znala je da nešto nije u redu, pa ga je sačekala na aerodromu! Ima li potrebe da vam dalje pričam?

Kada ga je ugledala ruku pod ruku s Robijašicom, žestoko je pobesnela i otišla do njegovog stana, pokupila stvari i otišla. Iako ju je Gazda molio da se vrati i pravdao se da mu je starleta samo prijateljica, nije uspeo da je ubedi da se pomire.

Druga priča tiče se isto pevačice, s tim što je ova nešto popularnija. Zvaćemo je Plavojka. Inače, ona je pre nekoliko nedelja raskinula vezu s dečkom kojim se hvalila u javnosti, ali ubrzo je „našla“ novog. Naime, Plavojka ne može da podnese što njen bivši ima novu ribu, pa je izmislila da i ona ima izabranika.

Iako ga još nije pokazala javnosti, pevačica stalno pokazuje prepisku s njim. A malo ko zna da je njen najbolji prijatelj i cimer taj koji joj šalje romantične poruke kojima se hvali.

Nešto što mi je još više privuklo pažnju jeste što se pre nekoliko dana Plavojka na društvenim mrežama pohvalila skupocenim komadom nakita od belog zlata i rekla kako joj je to kupio njen novi dečko. Naravno, sada znate da je poklon mogla jedino sama sebi da kupi. U svakom slučaju, ja joj preporučujem da se ne folira previše, jer ja sve razotkrijem. A i nije strašno biti sam.

To je sve, drage moje, za danas. Čitamo se i sledeće srede, a vi uživajte uz Kurir Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track