ISPLIVALI DETALJI POSLE 23 GODINE! KRALJ ZVEZDARE PROGOVORIO DVA SATA PRED UBISTVO: Ovo je istina o Ceci i meni!
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Dva sata pred ubistvo progovorio

ISPLIVALI DETALJI POSLE 23 GODINE! KRALJ ZVEZDARE PROGOVORIO DVA SATA PRED UBISTVO: Ovo je istina o Ceci i meni!

Stars -

Čak 23 godine nakon likvidacije Dejana Marjanovića, u jednom intervjuu otkriveno da su priče o njegovoj vezi sa pevačicom netačne i da je voleo samo verenicu Sindi

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata pre nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je objavljen pre 23 godine, otkrio istinu o njegovoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Iako su legenda devedesetih i folk zvezda često viđani zajedno u beogradskom klubu „Bojan Stupica“, te su u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestok momak je ipak na kraju ispričao kakav je njihov odnos zaista bio, i to u intervjuu koji je dao sadašnjem uredniku Svedoka, Vladi Diniću.

BIO JE KRALJ ZVEZDARE, CECIN I SINDIN DEČKO I NAJVEĆA FACA U BEOGRADU: Njegov otac je projektovao kupolu na Hramu Svetog Save a ubio ga je njegov maloletni potrčko

ONI SU SE VIDELI U ČITULJI: Glavni akteri filma nisu dočekali premijeru. OVAKO SU SKONČALI!

- Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

foto: Aleksanadr Jovanović CIle

On je posle pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu.

- Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. „Koka-kola“ je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost - rekao je Šaban u jednom delu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu „Legende devedesetih“.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare. U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima s beogradskog asfalta. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

foto: Dragan Kadić

- S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila - ispričala je Ceca.

(Marija Dejanović, Foto: Dušan Mitić)

Brutalno

ŠABANA 1994. IZREŠETAO KUM

Dejan Marjanović Šaban (23) ubijen je 18. oktobra 1994. godine ispred ulaza u zgradu, u Bulevaru revolucije, gde je živeo. Njega je hicima izrešetao kum Aleksandar Paunović (15), poznatiji kao Mali Paun. Sedam dana nakon ubistva Paunović se predao policiji. Po beogradskom podzemlju spekulisalo se da je Paun ubio Šabana samo da bi se dokazao u krimi-krugovima.

Propaganda Devojka podzemlja

SINDI VOLELA I GIŠKU

Jelica Matić Sindi bila je poznata u beogradskom podzemlju kao devojka Đorđa Božovića Giške.

- Bio je vanserijski šarmantan. Kupio me je sa pet rečenica. Malo je trebalo pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi „fići“, džentlmenski otvara vrata. Ja prilazim i on se smeje: „Ma ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na ‚fiću‘.“ Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi - govorila je Jelica pre nekoliko godina. Ona je posle raskida s Giškom upoznala Šabana i sa njim uplovila u vezu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Jelena je ubijena dan ranije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track