PRIŠUNJAO SE IZA LEĐA: Bivšu modelsicu napao manijak na benzinskoj pumpi!
Foto: Printscreen/Instagram

PREPLAŠENA

PRIŠUNJAO SE IZA LEĐA: Bivšu modelsicu napao manijak na benzinskoj pumpi!

Stars -

Bivša narodna poslanica Nevena Stamenković pojavila se juče vidno uznemirena u policijskoj stanici, gde je podnela krivičnu prijavu protiv radnika benziske pumpe, zbog seksualnog uznemiravanja.

Nevena je ispričala da je svojim automobilom došla na pumpu kako bi sipala benzin. Prišao joj je radnik i ponudio pomoć, jer joj sijalica ne radi.

- Rekla sam mu da nisam videla da mi ne radi svetlo. On je ljubazno odgovorio da odem i kupim sijalicu, a on će mi je zameniti - ispričala je Nevena inspektorima.

Ona je rekla da je radnik zamenio sijalicu, a onda joj se prišunjao iza leđa i šapnuo joj na uho: "Ja bih ti lizao ribicu, hajdemo na zadnje sedište."

- Nevena je pokušala da ga se otarasi, ali je on bio uporan i nekoliko puta joj je to ponovio. Međutim, ona je uspela da mu pobegne i ode do prve policijske stanice - objašnjava naš sagovornik.

Nevena je juče ispričala šta se tačno desilo.

- Otišla sam na pumpu da kupim cigarete i da zamenim sijalicu. Situacija je bila potpuno normalna do trenutka kada se nagnuo prema meni i počeo da priča gadosti. Neprijatno mi je i da kažem šta mi je rekao, ali ako insistirate, ponoviću njegove reči. Nekoliko puta mi je ponovio na uvo: "Želim da ti ližem ribicu." Bilo mi je užasno neprijatno. Rekla sam mu da se skloni od mene i da imam dečka. Nakon toga, odmah sam otišla u policiju da ga prijavim - kaže Nevena i objašnjava da to nije prvi put da doživi neku sličnu neprjatnost.

- Svašta sam u životu doživela, ali ovo je zaista nešto potpuno nesvakidašnje. Mentalno sam izuzetno jaka, idem na jogu i plivanje, ali i u teretanu, zbog čega ovakve psihopate ne mogu da me izbace iz koloseka - kaže za kraj nekadašnja poslanica Nove Srbije.

Protiv radnika je podneta krivična prijava zbog seksualnog uznemiravanja. Preti mu ili novčana kazna ili kazna zatvora do šest meseci.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track