NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA: Pogledajte kakva je ribetina nekada bila Vesna Rivas!
Foto: Damir Dervišagić

Da li je moguće da je ovo učesnica „Parova“

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA: Pogledajte kakva je ribetina nekada bila Vesna Rivas!

Stars -

Pevačica se pohvalila kako je izgledala pre dvadeset godina i opravdala titulu jedne od najzgodnijih pevačica na estradi devedesetih

Iako sada ima nekoliko kilograma viška, Vesna Rivas je devedesetih godina bila prava bomba i muškarci su ludeli za njom!

Pevačica, koja je poslednjih nekoliko godina popularnija po učešću u rijalitijima nego po pesmama, može da se pohvali da je važila za jednu od najboljih riba na estradi devedesetih. Na slici do koje smo došli, a koju je učesnica „Parova“ objavila na Fejsbuku, Vesna pozira u jednodelnom kupaćem kostimu narandžaste boje, a jedino nepromenjeno na njoj je boja kose - plava.

Rivasova je pre dvadesetak godina svojim izgledom suprotni pol dovodila do ludila, što i ne čudi ako pogledamo ovu fotografiju. Bez ijednog grama viška, dugih i izvajanih nogu i bujnih grudi, Vesna je nesumnjivo opravdavala titulu slamačice muških srca.

- Vesna je uvek vodila računa o figuri, redovno je trenirala i negovala se, a muškarci su ludeli za njom. Na njene nastupe mnogi su dolazili kako bi uživo videli kako izgleda, a ne da bi čuli njene pesme. Stvarno je bila vrhunska riba, ali kad se privremeno povukla sa scene, dobila je višak kilograma - kaže izvor blizak pevačici.

Rivasova se krajem devedesetih povukla iz javnosti, a kada je nastavila da se bavi javnim poslom, bila je drugačija, s viškom kilograma.

J. C. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najveće transformacije na estradi: 3 slavne pevačice koje su se najviše promenile od početka karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track