NJIHOV BRAK TRAJE 12 GODINA! Mili otkrio tajnu uspeha: Ninina reč je uvek poslednja
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO O SVEMU

NJIHOV BRAK TRAJE 12 GODINA! Mili otkrio tajnu uspeha: Ninina reč je uvek poslednja

Stars -

Aleksandar Milić Mili svima je otkrio šta se krije iza uspešnog brak između njega i supruge Nine, koji traje već 12 godina.

Mili i njegova supruga uživaju u skladnom braku punom razumevanja i međusobne podrške, a uspešni muzičar priznaje da je zaboravio na datum godišnjice braka te je slavlje izostalo. To nije izazvalo ljutnju njegove lepše polovine koja dobro zna da njenom mužu ne ide od ruke da pamti datume te se do sada setio samo nekoliko njihovih godišnjica.

A post shared by Mili (@miligramofficial) on

- Priznajem da je ovo bila jedna od onih na koju sam zaboravio, tako da ćemo priču o slavlju ostaviti za sledeću godinu. Nisam baš dobar s datumima, ali veoma sam posvećen tome da svaki minut koji provedemo zajedno bude što lepši - iskren je naš sagovornik koji tvrdi da je njegov brak uspešan zbog toga što je Ninina reč uvek poslednja dok njegova česta putovanja i turneje razbijaju monotoniju zajedničkog života.

- Nismo mi od onih parova koji se bore čija će biti poslednja jer sve odluke i planove donosimo zajedno. Ipak, moram da priznam da sam sigurniji u Nininu nego u svoju reč. Tako se verovatno i rađaju papučari - objašnjava Aleksandar i dodaje:

A post shared by Mili (@miligramofficial) on

- Prednost našeg braka jeste u tome i što, zbog mog posla, imamo priliku da se uželimo jedno drugoga. Monotona svakodnevica može biti vrlo pogubna za partnerski odnos i s te strane, umerena razdvojenost jeste interesantna. To je pozitivni deo moje karijere, ali mnogo je gore kad ste previše odsutni, a nemate mogućnost da provedete vreme sa svojom porodicom, što mi teško pada.

Dok je poznati umetnik veoma posvećen ostvarivanju svojih ambicija, njegova supruga prvenstveno je zadužena za vaspitanje njihove dece, ćerke Mie (11) i sina Markusa (9).

A post shared by Mili (@miligramofficial) on

– Po deci najbolje možemo da spoznamo koliko brzo prolazi vreme. Naša Mia već ulazi u pubertet, što je za suprugu i mene nov momenat u vaspitanju dok je Markus i dalje dečkić koga interesuju sport i muzika. Najviše voli da sluša AC/DC i želja mu je da postane svetski di-džej. S druge strane, Mia je fan Arijane Grande i Šona Mendeza mada ogromno interesovanje pokazuje za mjuzikle i rep. Smatram da deca treba da budu slobodna od dana kad se rode i da sami moraju izabrati svoj put. Nina i ja rano smo shvatili da se samopouzdanje kod dece najbolje gradi kada im omogućite slobodu izbora. Nemamo nikakav uticaj na njihove odabire, ali mi je neizmerno drago što vole iste stvari kao i mi i trude se da u njima budu što bolji.

Kurir.rs/Story, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DUŠA U NOSU: Mili u Sent Moricu na 3.000 metara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track