MAMA MINE VRBAŠKI O ĆERKINOJ AKCIJI POD POKRIVAČEM: Neprijatno mi je, stavite se na moje mesto!
Foto: Printscreen

NIJE JOJ LAKO

MAMA MINE VRBAŠKI O ĆERKINOJ AKCIJI POD POKRIVAČEM: Neprijatno mi je, stavite se na moje mesto!

Stars -

Mina Vrbaški, najmlađa učesnica "Zadruge", odmah je svojim stavom odskočila među ostalim devojkama koje učestvuju u ovom spektakularnom rijalitiju koji prati ceo region.

I njena majka Ivana Vrbaški redovno gleda rijaliti i navija za svoju ćerku.

"Sada je dobro, malo se smirila i bolja je", kratko je prokomentarisala ona ponašanje svoje ćerke, koja se u poslednjih nekoliko dana utišala.

"Ona se uglavnom sklanja i ne učestvuje o onim svađama tamo koje se non-stop dešavaju, a oni se konstantno deru. Ali verujem da ona zna da se odbrani. Ali neka ostano ovako, ni ne treba da izaziva svađe niti da ulazi u bilo kakav konflikt."

foto: Printskrin Youtube

Minina majka objašnjava da joj je pred ulazak samo rekla "da bude pametna", a seks sa Đeksonom, do kojeg je došlo pre nekoliko dana nije želela mnogo da komentariše.

"To stvarno ne želim da komentarišem, neprijatno mi je jako. Stavite se na moje mesto. A pitanje je da li je tu i bilo nešto. Ja stalno razmišljam da li je tu zasita bilo nešto. Mislim da oni tamo svi rade sve i svašta ne bi li privukli pažnju. Meni je draže da mislim da do toga nije došlo."

Minina i Đeksonova ljubavna priča se nastavila i nakon što su bili intimni pod čaršafom, pa sada deluju kao pravi par, dok ona izbegava da ponovo dođe do seksa.

"Ja to ne bih nazvala ljubavnom pričom. On nije neko ko je zaljubljive prirode, a nije ni ona. Prosto su osuđeni jedni na druge, zatvoreni su tamo i moraju da se okrenu nekome", kratko je prokomentarisala ona.

foto: Printscreen

Nakon što je razgovara sa majkom preko Skajpa, Mina je promenila ponašanje, pa je od upadljive devojke postala povučena, verovatno zato što želi da je posluša.

"Pametno je što se utišala. Ipak je ona mlada. Oni nisu ni svesni koliko kamera ima, oni nisu ni svesni da mi čujemo bukvalno sve, i ono što šapuću i ono što pričaju kad se skinu bubice. Mi sve vidimo, titluju ih. Da li se oni na momente pogube u tome, ja ne znam. Valjda me je poslušala, ja se nadam", kaže Minina majka.

foto: Printskrin

Na kraju je prokomentarisala i Đeksonove pokušaje u poslednjih nekoliko dana da navrati Minu ponovo na seks.

"A ne treba ni njemu zameriti što pokušava. Svi mi pokušavamo nešto, pa sada, ako dobijemo, dobijemo, ako ne, onda ništa. Tako ide u životu uopšte", zaključila je Ivana.

foto: Printskrin

(Kuri.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track