Najnovije vesti

(VIDEO) SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Poslednji intervju Jelene Marjanović! Život je za borce! Ili si lav ili te nema!
Foto: Printscreen YT

UBIJENA NA BRUTALAN NAČIN

(VIDEO) SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Poslednji intervju Jelene Marjanović! Život je za borce! Ili si lav ili te nema!

Stars

Pevačica Granda Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine, a još se ne zna ko je učinio taj užasan zločin u Borči. Njen suprug je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa ovim zločinom. Njega će uskoro braniti tim od nekoliko advokata.

Jelena je bila mlada pevačica u usponu, a u svom poslednjem intervjuu izjavila je da mnogo voli pevanje, kao i da čovek nakon svakog gubitka mora da krene dalje jer "život je za borce".

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je rekla, svi su očekivali da se pojavi devojčica, ali pojavila se zrela žena.

JELENINA KOMŠINICA KROZ JECAJE OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Zoran joj je govorio kako da se ponaša! On je nasrtao na nju! Dok je bila na pauzi od scene, pevačica se udala, dobila ćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom poslednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

foto: Kurir, Pribvatna Arhiva

"Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negde izgubiš, a negde i dobiješ... Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već ćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu...", poručila je tada pevačica.

(VIDEO) PLAVA KRV JE TREBALO DA IH UPLAŠI: Evo šta je Zoran Marjanović rekao ćerki Jani u poslednjem razgovoru pre hapšenja

"Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac voleo moje pevanje, želim da mu ispunim tu želju", pričala je tada puna nade Jelena.

U nastavku intervjua pričala je o svojoj karijeri i zahtevima koji su bili pred njom. A onda je pričala o tome kako je zbog “peska u glasu”, porede sa Cecom. Ona je rekla da je zbog emocije porede, ali ona ipak želi da ima svoj stil.

Pogledajte :

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti "Zadruga".

foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađanja o ubistvu Jelene Marjanović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...