DIVNA DNK OPTUŽILA MUŽA MARKA ZA ZLOSTAVLJANJE: Trudnu me je pištoljem izbacio iz kuće!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

DIVNA DNK OPTUŽILA MUŽA MARKA ZA ZLOSTAVLJANJE: Trudnu me je pištoljem izbacio iz kuće!

Stars -

Jovanovićeva otkrila da joj je suprug držao pištolj uperen u glavu jer se posvađao s njenim bratom

Divna Jovanović DNK otkrila je da ju je suprug Marko mrtav pijan trudnu pištoljem terao na ulicu.

Učesnica „Zadruge“ poverila se nekim učesnicima da je u braku s njim prolazila kroz brojne torture, a najviše je za svoj život strahovala te noći kad je uperio oružje u nju, iako je bila na korak do porođaja.

- Svašta sam preživela. Nikad neću zaboraviti kad je Marko došao pijan kući i uperio pištolj u mene kako bi me isterao iz kuće jer se posvađao s mojim bratom. Ne znam u kom sam mesecu trudnoće bila - ispovedila se Divna i ovim priznanjem šokirala ukućane.

Marko se takođe dotakao te teme, pa je prepričao šokantan događaj jednom od učesnika rijalitija, koji je ispričao šta se dogodilo s bračnim parom.

- Nas nekoliko je sedelo i Marko je rekao da je pištoljem pretio trudnoj Divni. Uperio ga je u nju i terao je iz kuće. Posle je nju, njenog brata i malu devojčicu opet terao tim istim pištoljem iz kuće. Više puta je dolazila i policija. Kasnije se odao da je pištolj sakrio i da ga je prodao za 80 evra. Divna je po pet, šest puta zvala policiju jer je on puštao glasno muziku i beba nije mogla da spava. Kad sam ga pitao kako dolazi do tih pištolja, on je rekao da ih kupuje na crno. Ma, pričao je strašne stvari - kaže takmičar.

Jovanović je potvrdio njegove i Divnine reči.

- Naravno da jesam to uradio zbog njenog brata. To je bilo pre, sad više ne - smeškao se Marko, dok su ostali digli buru i psovali ga.

foto: Dragan Kadić

Lepi Mića pobesneo

MARKO, TI SI UBICA

Lepi Mića razbesneo se zbog Markovog ponašanja prema Divni, pa je skočio na njega i optužio ga da je ubica.

- Je*em ti mater! Ja neću da spavam ovde, gde je čovek koji preti pištoljima i puškama. Tražim zaštitu! On je ubica - vikao je Mića.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Printscreen, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track