NEKO ĆE NASTRADATI U RIJALITIJU: Smilja hitno izbačena jer je pokušala sebi da oduzme život!
Foto: Printskrin

ŠOKANTNO

NEKO ĆE NASTRADATI U RIJALITIJU: Smilja hitno izbačena jer je pokušala sebi da oduzme život!

Stars -

Smilja Janković je prethodne noći diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", a razlog zbog čega je to učinjeno je zaista šokantan.

Naime, na ovaj potez Veliki šef se odlučio posle raznih prekršaja, koje je Smilja pravila protekih dana, a kako otkriva izvor blizak produkciji, ona je danima odbijala razgovor sa psihijatrom, postala je suicidna i opasna po druge učesnike, što je samo deo njenih prekršaja u rijaliti programu.

"Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije videlo u programu je da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje lekar proceni da moraju da budu podvgnuti lekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedelje na kontrolu kod lekara i psihijatra, Smilja to nije želela", otkriva izvor koji dodaje šta je još zabrinulo produkciju "Zadruge" kada je reč o Smilji.

foto: Printskrin

"Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donešena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju", završava izvor.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track