PONOVO SAMA: Anastasija Ražnatović šutnula dečka!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Otkrivamo: Cecina ćerka ponovo sama

PONOVO SAMA: Anastasija Ražnatović šutnula dečka!

Stars -

Ražnatovićka je posle tri meseca odlučila da okonča romansu s Đorđem Kuljićem iz Novog Sada da bi se posvetila novim poslovnim ponudama

Anastasija Ražnatović ponovo je sama. Ćerka najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović nedavno je raskinula s Đorđem Kuljićem, studentom iz Novog Sada, čiju je vezu početkom juna otkrio Kurir.

Njihovi putevi su se razišli jer Anastasija želi da se posveti novim poslovnim projektima.

- U poslednje vreme vezu su više održavali preko telefona nego uživo. Na početku je Đorđe često dolazio u Beograd i ona je išla kod njega u Novi Sad, ali u poslednjih mesec dana su se udaljili. Zato su rešili da je za oboje najbolje da stave tačku na vezu. Anastasija je prezauzeta novim poslovnim projektima i ponudama, pa je odlučila da neko vreme bude sama i posvećena isključivo poslu - priča naš izvor i dodaje da su posle raskida ostali prijatelji:

foto: Damir Dervišagić

- Đorđe je bio zaljubljen u Anastasiju, za njega je ona najbolja devojka koju je upoznao. Ostali su u prijateljskom odnosu i verujem da će nekad ponovo biti zajedno. Naročito zbog toga što Anastasijina mama Ceca obožava Đorđa i navijala je za njihovu ljubav.

Nakon što je posle tri godine raskinula s Kostadinom Terzićem, Anastasija je odlučila da više ne govori o privatnom životu u javnosti.

- Odlučila sam da više ne pričam o svom emotivnom životu - rekla je Ražnatovićka i ostala dosledna tome.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Cecinom naslednicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njena majka nije bila dostupna za komentar.

foto: Vladimir Šporčić

Opekla se

NEMA ZAJEDNIČKE FOTKE

Iako je aktivna na društvenim mrežama, Anastasija posle veze sa Kostadinom, sinom Zvezdana Terzića nije kačila zajedničke fotografije ni sa jednim dečkom, pa ni s Đorđem.

Podsetimo, Kuljić se pre dve godine zabavljao s manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem, dok je Anastasija pre njega bila s košarkašem Milošem Teodosićem.

Kurir / Ekipa Kurir

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA SE PROVODI NA KIPRU: Evo koji muškarac joj se pridružio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja