NAVATALA MUŽA S LJUBAVNICOM: Lepa Lukić postavila zamku prvom mužu!
Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić

UHVATILA GA

NAVATALA MUŽA S LJUBAVNICOM: Lepa Lukić postavila zamku prvom mužu!

Stars -

Lukićeva je prvom mužu Vladi Peroviću postavila zamku - kad ju je ostavio na aerodromu,ona nije otišla na tezgu, nego se vratila kući i iste večeri ga navatala s ljubavnicom

Lepa Lukić doživela je to da bude prevarena žena. Kraljica narodne muzike ispričala je da se od prvog supruga Vlade Perovića razvela posle sedam godina braka jer ga je uhvatila tokom seksa s ljubavnicom.

Skovala plan

Učesnica „Parova“ je poznatom estradnom menadžeru i vlasniku tada najelitnijeg kluba u Beogradu postavila zamku u koju je upao. S obzirom na to da je sumnjala u njegovu vernost, rešila je da ga raskrinka i skovala plan kako to i da uradi.

- Rekla sam mu da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao idem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu. Molila me je da joj dam odeću, ali joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je Lepa, koja je odmah podnela zahtev za razvod braka.

foto: Printscreen/Instagram

Drugi brakovi

Inače, Perović je važio za velikog zavodnika, a Lepa Lukić je prva uspela da ga odvede pred oltar. Poslednjih sedamnaest godina ona je u braku s Milanom Milanovićem, s kojim izbegava da se pojavljuje u javnosti, dok je on bio u braku s jednom od najlepših žena sa ovih prostora, Suzanom Perović, s kojom ima sina Nikolu.

Lj. S.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track