GOCU SAM SMUVAO ZA JEDNO NOĆ: Marinković se hvali bivšom ženom
Foto: Damir Dervišagić

JEDVA DOČEKAO

GOCU SAM SMUVAO ZA JEDNO NOĆ: Marinković se hvali bivšom ženom

Stars -

Ivan za sebe smatra da je frajer jer mu je, kako kaže, trebalo malo vremena da zavede zvezdu poput njegove bivše žene

Ivan Marinković na sve načine pokušava da ispadne šmeker, pa se tako ukućanima „Parova“ hvalio da je za samo jednu noć uspeo da smuva zvezdu poput njegove bivše supruge Goce Tržan.

Rijaliti učesnik konstantno potencira propali brak s pevačicom, u kom su dobili ćerku Lenu, što mu mnogi zameraju. To mu je nabacila i Miljana Kulić tokom svađe. Ona mu je otvoreno sasula u lice da on nema javno zanimanje i da je poznat samo kao bivši muž Goce Tržan.

- Ko si, bre, ti? Znam ja odgovor. Ti si bivši muž Goce Tržan i ništa više. Po tome si samo poznat - rekla je Nišlijka, pa joj se Marinković pohvalio svojim zavodničkim umećima.

foto: Damir Dervišagić

- Samo da znaš, ja sam tu istu Gocu Tržan smuvao za samo jednu noć. Miljana nije poverovala u njegovu priču, pa ga je namerno provocirala.

- Ili je ona tebe smuvala? - upitala je Kulićeva, dok je Marinković sve više hvalio sebe.

- Ako je ona mene smuvala, onda još bolje. Veći sam frajer tako - kaže Ivan. Ovim povodom pozvali smo pevačicu, koja je zgrožena ponašanjem svog bivšeg supruga.

- Apsolutno nemam nikakav komentar. Sve što imam s njim rešavam samo na sudu. Ne pada mi na pamet da pričam o njegovom učešću u rijalitiju. Iz mojih usta sada, pa i ubuduće o tom čoveku nećete ništa čuti. On je sada poznata ličnost, ima više titula, a jedna od njih je, nažalost, i bivši muž Goce Tržan. Neka se hvali, neka priča šta hoće, ne interesuje me - rekla je Goca.

Jelena Stuparušić/foto Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track