OBE ZA JEDNO VEČE: Đekson prvo spavao sa Anđelom, pa sa Minom!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

OBE ZA JEDNO VEČE: Đekson prvo spavao sa Anđelom, pa sa Minom!

Stars -

Reper Nemanja Đerić Đekson, koji je u rijalitiju „Zadruga” najpre imao seks pred kamerama sa Anđelom Vešticom, a potom i sa maloletnom Minom Vrbaški, uspeo je u jednoj večeri da spava sa obe.

Naime, popularni reper je pre tri večeri prvo imao seks sa bivšom Anđelom, a potom i sa aktuelnom Minom.

Đekson je prvo odveo u hotel Anđelu Vešticu, pa je sa njom imao seks u kupatilu. Kad je završio s njom, spavao je sa Minom u spavaćoj sobi.

Publika je imala priliku da gleda Minu i Đeksona u žestokoj akciji ispod pokrivača, nakon čega se maloletnica gola prošetala spavaćom sobom.

foto: Printscreen

Međutim, iste večeri, samo nekoliko sati pre toga, Đekson i Anđela su imali seks, ali umesto u sobi, oni su to „odradili” u kupatilu.

Đekson i Anđela su odmah po ulasku u kupatilo skinuli bubice i prepustili se strastima, budući da u kupatilu ne postoje kamere.

"Te večeri je Anđela bukvalno skočila na Đeksona, pa su se čak i ljubili pred kamerama, ali ne i pred zadrugarima. On je bio prilično začuđen, a ona mu je ponavljala da se opusti i da je sve to njena igra. Potom su otišli u njegovu sobu u hotelu, ušli u kupatilo i skinuli bubice. Tu su se zadržali dobrih 45 minuta, a kako u kupatilu nema kamera, ništa se nije videlo, ali se čulo da oboje uzdišu", kaže izvor blizak produkciji rijalitija.

foto: Printscreen

Da se desio seks između bivših ljubavnika, Veštica nije mogla da prećuti svojoj drugarici, a po svemu sudeći i ljutoj suparnici, te joj je po izlasku iz hotela u zavijenoj formi dobacila da više nije jedina Đeksonova devojka.

Mina nije uspela da shvati Anđelinu provokaciju, te je, nesvesna činjenice da ju je momak iz rijalitija prevario sa bivšom devojkom, spavala iste večeri sa njim.

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track