KRATKE NOGE ZA IGRANJE: Bane Vidaković u originalu skinuo Lepu Brenu
Foto: Promo, PrintScreen

Tvoje lice zvuči poznato

KRATKE NOGE ZA IGRANJE: Bane Vidaković u originalu skinuo Lepu Brenu

Stars -

Glumac negodovao kad je saznao da će odmah morati na štikle, ali je sve zasenio u koži folk zvezde

Bane Vidaković napravio je spektakl na snimanju prve epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“! Glumac je najpre negodovao kad je saznao da će odmah morati da stane na štikle, ali je sve zasenio skinuvši folk zvezdu Lepu Brenu.

- Kratke noge za igranje! - prozivali su ostali takmičari Baneta kad su ga videli na visokim potpeticama, aludirajući na čuveni Brenin nastup u kom je folk zvezda pala nakon što je samu sebe udarila nogom u glavu! To ga nije omelo da do suza nasmeje i publiku i žiri, koji u ovoj sezoni čine Andrija Milošević, Aleksandra Radović i Branko Đurić Đuro, a njima se kao gost ove nedelje pridružila glumica Hristina Popović.

Osim Baneta, u četvrtoj sezoni humanitarnog šou-programa, koji počinje u nedelju na Prvoj, takmiče se i Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Leon, Pagonis i Bebi Dol! I svi su se dobro uklopili i danonoćno uvežbavali koreografije da bi što vernije skinuli najveće svetske zvezde.

foto: Promo, PrintScreen

U muškoj koži našle su se Tijana i Mira. Pop pevačica je imitirala Zdravka Čolića, a folkerka Halida Bešlića. Stevan se već dokazao kao sjajan glumac u Kustinoj operi, a sada je u potpunosti dočarao frontmena grupe Koldplej Krisa Martina. Edita je bila pljunuta Bijonse, Bebi se oprobala kao Emili Sande, a Leka i Dragana su repovali hit „Swalla“ kao Džejson Derulo i Niki Minaž. Leon, poznat kao srpski Bred Pit, i naš poznati kik-bokser Pagonis zavladali su scenom kao Džastin Biber i Luis Fonsi u megahitu „Despasito“.

Ekipa Kurira

Promena

NINA MENJA MARIJU

Marija Kilibarda se posle razvoda od Vladimira Radmanovića odlučila da promeni i posao, pa više neće biti voditeljka TLZP. Domaćica četvrte sezone je Nina Seničar, koja će biti s takmičarima i na sceni i u bekstejdžu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja