NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE I U BEOGRADU: Evo zbog čega je donela takvu odluku
Foto: Instagram

NOVO VESELJE

NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE I U BEOGRADU: Evo zbog čega je donela takvu odluku

Stars -

Pop zvezda Nataša Bekvalac puna je iznenađenja. Atraktivna plavuša se nedavno vratila sa Ibice, gde je izgovorila sudbonosno „da“ Luki Lazukiću, a već sada planira kako da iznenadi svoje i njegove roditelje.

Gospođa Lazukić razgovarala je sa mužem i pao je dogovor da u narednom periodu organizuju proslavu venčanja koje se održalo na Ibici, ali i da pozovu matičara da dođe kod njih kući, gde bi se još jednom zakleli na večnu ljubav.

"S obzirom na to da Natašini i Lukini roditelji nisu otputovali sa njima na Ibicu, njih dvoje su rešili da ih iznenade. Luki se veoma dopala Natašina ideja da organizuju mini-veselje za roditelje i najuže članove porodice. Kako su im tokom njihove veze i celog haosa koji se dešavao u medijima zbog njih roditelji bili najveća podrška, ovo je bilo najmanje što su mogli da urade kako bi im se revanširali", otkriva izvor i dodaje da se tačan datum još ne zna, ali da će to biti uskoro.

??

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

"Njih dvoje će organizovati jednu večeru na kojoj će se okupiti porodica. Najveće iznenađenje će svakako biti dolazak matičara, pred kojim će se Nataša i Luka još jednom zakleti na večnu ljubav", kaže izvor.

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC ČEKA DRUGO DETE: Fotka pokazuje koliko je srećna posle venčanja, a jedan detalj nikome nije promakao!

Skandal koji se desio dan nakon Natašinog i Lukinog venčanja svakako je bio status njegove sestre na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem govori loše stvari o rođenom bratu i novopridošloj snajki. Ipak, kako saznajemo, takav njen stav nije uspeo da pokvari harmoniju u Natašinom i Lukinom odnosu.

"Nisu se uopšte potresli, niti ih je iznervirala cela ta priča. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i mnogo se vole, tako da ih negativne priče uopšte ne pogađaju", kaže izvor.

Da je zaista zaljubljena i da voli kao nikad pre svedoči i činjenica da je Nata prvi put uzela prezime svog supruga. Nataša Bekvalac je nakon povratka sa Ibice odmah počela sa radnim obavezama, uprkos činjenici da je u drugom stanju. S obzirom na to da se odlično oseća, ona za sada neće praviti pauzu kada se radi o nastupima.

?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

(Kurir.rs/Alo/D.R. Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVI SNIMAK SA VENČANJA NATAŠE BEKVALAC: Pogledajte kako je izgledala mlada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track