POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU "DODIRNI MI KOLENA 2017"
Foto: Išvan Čekuš

POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU "DODIRNI MI KOLENA 2017"

Stars -

Sa razlogom su proglašeni za jednu od najpoznatijih i najpopularnijih grupa, svih vremena, na našim prostorima. Iza sebe imaju i više nego bogatu karijeru koja traje skoro 40 godina.

foto: Išvan Čekuš

Brojni su hitovi koje potpisuje grupa Zana, a jedan od najpoznatijih je pesma "Dodirni mi kolena" koju je otpevala Zana Nimani. Jesen 2017-e nam ovu pesmu donosi u novom ritmu, a pevaju je Nataša Gajović i Jelena Živanović Od danas i možete slušati "Dodirni mi kolena 2017" na domaćim radio stanicama, Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju novi album koji će izdati za Magic records. Na albumu će se naći ukupno 9 starih pesama, u novim aranžmanima 21. veka, kao i jedna potpuno nova pesma.

foto: Išvan Čekuš

Na našem portalu premijerno pogledajte i spot za pesmu "Dodirni mi kolena 2017" u kojem se, pored Jelene, Nataše i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track