Najnovije vesti

(VIDEO) ŠEŠELJ POKAZAO KAKO ŽENE KOJE IMAJU SILIKONE DOJE DECU: Pašćete od smeha kada vidite kako je to odradio!
Foto: Printscreen YT

PA OVO JE HIT!

(VIDEO) ŠEŠELJ POKAZAO KAKO ŽENE KOJE IMAJU SILIKONE DOJE DECU: Pašćete od smeha kada vidite kako je to odradio!

Stars

Vojislav Šešelj progovorio je o prostituciji, za čiju legalizaciju se zalaže, ali i o silikonima. Političar smatra da najstariji zanat ne može da se ukine i da su zabrane uzaludne.

"Prostitucija kažu da je najstariji zanat. Ne može se ukinuti, uzalud su zabrane, svaka je prekršena, čak i tamo gde ubijaju za to. Treće, time se kontrolišu polne bolesti, one imaju obavezu najmanje jednom nedeljno da idu na lekarske preglede. Četvrto, higijenski uslovi su mnogo bolji, na maksimalnom nivou. Zatim, država može da određuje porez. I turizam bi procvetao... ", počeo je Šešelj, pa nastavio svoju priču.

foto: Printscreen YT

"Na stranu sad ekonomske koristi... Zaštita zdravlja ljudi, i prostitutki i klijenata je važna stvar. Zbog toga bi, po mom mišljenju, to trebalo legalizovati.

Ta profesija nije postojala kada sam ja otišao na dugi službeni put od 12 godina. Starlete i politički analitičari. Na televiziju su dolazili pravi političari. Sad njih nema nigde, dolaze politički analitičari. Koja je to profesija? Nije bitno... I postoji druga vrsta - starlete. Ja ništa ne vidim osim gomile silikona. Mogu da shvatim, ako žena mora da operiše dojke, zbog bolesti, pa da ugradi silikone. Treba da čeka da prođe period plodnosti, da rodi decu... Kako to izgleda kad deca sisaju silikone?!" upitao je Šešelj, a onda je na nikad urnebesniji način izimitirao upravo to.

Svi su popadali od smeha, a i vi ćete kada vidite kako je odradio. Premotajte na 3:40:

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ŠEŠELJ O INCIDENTU ISPRED SKUPŠTINE: Rekao sam mu da se vojvodi mora pokloniti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...