(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ URLALA I PRETILA U ZADRUZI: Nemam papir, ali sam luda! Sad vam počinje pakao!
Foto: Printscreen YT

HAOS SE NASTAVLJA

(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ URLALA I PRETILA U ZADRUZI: Nemam papir, ali sam luda! Sad vam počinje pakao!

Stars -

Zadrugari i dalje krše neka od osnovnih pravila života u "Zadruzi", zbog čega je Veliki šef bio prinuđen da ponovo reaguje, ali i podeli kazne.

"Zadrugari, u hotel mogu ulaziti samo vođa, njegova dva potrčka i omiljena osoba. Ovo je jedno od osnovnih pravila života u "Zadruzi" i mora se poštovati. Sinoć su Rada i Anđela ušle u hotelsku sobu i samim tim prekršile ovo pravilo. Doneli smo odluku da budu kažnjene sa po deset hiljada dinara, a novac će biti oduzet od honorara", pročitao je pismo Lepi Mića, a onda je reč dobila nova učesnica Zorica Marković, koja je rešila da zavede red.

"Nemojte mnogo da mafijate i naučite - kada se u pola 5 ugasi svetlo, mora da bude mir. Treba da vas je sramota", započela je Zorica svoje izlaganje, a Teodora Džehverović je odmah počela da se pravda. Međutim, bezuspešno.

foto: Printscreen YT

"Ti si bila glavna! Samo da završim, nemoj da mi mafijaš, mala", zapretila joj je Zorica, nakon čega je Teodora ućutala.

"Sve vas poštujem i biću vam stvarno drug. Ne pretim, ne glumim nikakvu opasnicu, molim vas kao čovek... Ujutru u pet skačete kao da je klub ili diskoteka, ovo je nevaspitanje! Ne morate da ćutite, ali da toliko skačete i mafijate... Na šta vam, bre, to liči?! Urlajte, ali onda imate u meni neprijatelja, neće niko spavati, kunem vam se bogom! Ja nemam papir, ali sam mnogo luda! Znači, mnogo sam luda! Ovo je prešlo svaku meru. Hoćete da ratujemo!? Videćemo kome će biti dobro", urlala je Zorica.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track