(VIDEO) SVE ŠTO OSEĆA STALO JE U JEDNU REČENICU: Sloba saznao da ga je žena ostavila, a onda je Luni rekao nešto što ju je šokiralo!
Foto: Printscreen YT

EMOCIJE U RIJALITIJU

(VIDEO) SVE ŠTO OSEĆA STALO JE U JEDNU REČENICU: Sloba saznao da ga je žena ostavila, a onda je Luni rekao nešto što ju je šokiralo!

Stars -

Sloba ne može da sakrije svoje emocije prema Luni Đogani, pa tako ni sinoć nije krio svoju reakciju kada mu se nimalo nije dopalo što ga je blogerka izbegavala.

To je bilo dovoljno svima da zaključe da i on gaji jake emocije prema njoj.

"Što me izbegavaš celo veče?" upitao je tužnim glasom Sloba.

"Ja?! Pa ti si posesivan! Nije, nego sam se iznervirala", rekla je Luna.

"Ko god te iznervira, to utiče na moj i tvoj odnos!" požalio se Sloba.

"Popila sam... da se malo smirim", rekla je Luna, a zatim pokazala tabletu, ali nije izgovorila kako se zove. Ipak, Sloba je to uradio umesto nje.

"Dozvoljavaš sebi da piješ bromazepam u tim godinama?", bio je šokiran Sloba.

Njega je veoma naljutilo to što mu Luna nije rekla da je uznemirena i da se loše oseća već se samo distancirala od njega, pa su dugo o tome raspravljali u krevetu.

foto: Printscreen YT

"Ja sam tu za tebe kako u onim dobrim trenucima tako i u lošim, hoću da te izvučem iz bedaka. Ja mogu bolje da te smirim nego taj bromazepam", rekao je između ostalog Sloba, posle čega je Luna ućutala i samo ga zaljubljeno pogledala jer su joj ove reči očigledno prijale.

Iako je Slobodanu Radanoviću saopšteno da njegova supruga Kristina planira da se razvede od njega, on i dalje ne odustaje od bliskog odnosa sa Lunom Đogani.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track