SIN OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Snežana Đurišić imala dva infarkta!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

SIN OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Snežana Đurišić imala dva infarkta!

Stars -

Pevačica je prvi udar imala na turneji u inostranstvu, dok se drugi, koji je bio jačeg intenziteta, dogodio u Beogradu, otkriva njen sin Marko Gvozdenović

Marko Gvozdenović, i pored toga što ga je majka Snežana Đurišić izbacila iz kuće i s njim prekinula svaki kontakt, zabrinut je za njeno zdravlje jer je, kako kaže, već imala dva infarkta.

U ispovesti za Kurir, naslednik folk pevačice detaljno je pričao o njihovom odnosu, koji je narušen već godinama, a kulminiralo je kada mu je ona zabranila da se vrati u porodični dom. I pored toga što je ogorčen i ljut na Snežanu, Marko je ipak uplašen kako će se ova situacija odraziti na njeno zdravlje.

Puca u sebi

- Znam da njoj nije svejedno zbog svega ovog što se dešava. Neće da me pozove, jer želi da istraje u svojoj nameri, a siguran sam da puca u sebi. Odlično je poznajem, ne mora ništa da mi kaže, mi se pogledom razumemo. Malo me plaši njeno zdravlje, ali se nadam da će sve biti u redu. Pre desetak godina, kada je bila na turneji u inostranstvu, doživela je manji infarkt, koji na sreću nije ostavio posledice. Posle toga je imala još jedan, ovde u Srbiji. On je bio jači od prvog, ali se izvukla - rekao je Gvozdenović za Kurir.

Đurišićka godinama izbegava da govori o svojoj privatnosti, pa je to razlog zbog kog krije da je imala zdravstvene probleme.

Popularnost je promenila

- Ne bi ona nikad o tome pričala, nema šanse. Nije takva osoba. Što se toga tiče, ne mogu ništa loše da kažem za Snežanu. Ona je najbolja pevačica na estradi, ima najviše posla i mislim da je ovaj period njen najbolji deo karijere. Nikad nije bila popularnija nego sada, a tome doprinele „Zvezde Granda“, jer je stalno u medijima. Pretpostavljam da je ta popularnost uticala na to da se ona promeni i prema meni, jednostavno, preokupirana je poslom i ne želi da se opterećuje drugim problemima. Snežani je važnije da se priča o njenoj karijeri nego o privatnim stvarima - ističe pevačicin sin koji trenutno živi kod kuma jer je ostao bez krova nad glavom.

Snežana i dalje ne odgovara na naše pozive i poruke.

Krivac

PROPIO SAM SE I SVE UPROPASTIO

Osim svađa i nesuglasica koje između Snežane i njenog sina traju već duže vreme, Marko kaže da je bio i jedan lep period, koji nije dugo potrajao.

- Kad je tata umro, ona me je zamolila da je pratim na nastupima. Bilo joj je teško da ide sama. Pristao sam, i to je bio lep period. Stalno smo bili zajedno, nijednom se nismo posvađali. Prvi put smo imali priliku da toliko budemo jedno pored drugog, jer je ona stalno radila, nekad se dešavalo da je ne vidim po dva meseca. Ali to je kratko potrajalo. Priznajem da sam ja kriv za to, počeo sam da pijem i sve je otišlo dođavola - rekao je Gvozdenović.

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! STRAŠNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Majka me je prevarila, otela mi kuću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track