(VIDEO) NIKAD TEŽE UVREDE U RIJALITIJU Milan: Ku*vo, abortirala si bratovo dete! Prodaješ se za 50 evra, bila si u zatvoru zbog prostitucije
Foto: Printscreen

OD OVOGA ĆE VAS UŠI ZABOLETI

(VIDEO) NIKAD TEŽE UVREDE U RIJALITIJU Milan: Ku*vo, abortirala si bratovo dete! Prodaješ se za 50 evra, bila si u zatvoru zbog prostitucije

Stars -

Tokom noći došlo je do sukoba u rijalitiju, između Mace Diskrecije i Milana Miloševića. Pale su teške reči, otkrivene su mnoge istine, svi zadrugari su se okupili, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti.

Milan je izneo tvrdnje da se Maca bavi prostitucijom, a ona je pokušala sve da negira tvrdeći da je on novinar koji je spreman na sve.

"Ja za tebe u životu ništa izmislio nisam! Sve što sam napisao crno na belo imam! Što me nisi tužila, prostitutko jedna? Ti si bila uhapšena u Bosni, na uslovnoj si. Hapšena si 15 puta za prostituciju", rekao je Milan.

"Lažeš, kako sam onda u rijalitiju ako sam na uslovnoj", rekla je Maca.

foto: Printscreen

Milan je onda počeo da iznosi detalje o Macinoj porodici.

"Od 2015. godine mamu nisi videla. Ujak te isterao iz kuće, ku*vo jedna! Bila si u zatvoru mesec dana. Prvo te je*o brat, priznaj! Rođak je je*o! Priznaj, imam sve crno na belo, samo da mi produkcija dozvoli da donesem. Sama je pričala to", pričao je Milan a svi su se okupili da slušaju i navijaju.

foto: Printscreen

"Ne zanima me ko je šta rekao, ja sam ovde zvezda. Može da mi se smeje ceo svet, ja imam armiju fanova. Ti si pe*er i ćuti tu", govorila je Maca.

"Ja i da sam peder, ponosim se, a ti si prostitutka. Moraš da se je*eš da bi dobila pare", vrištao je Milan, a onda dodao još strapšnije detalje:

"Abortirala si sa bratom, sifilis si imala. Alo, imam tvoj bolnički karton. Hoćeš da ti donesem papir?"

foto: Printscreen

"Ja nemam brata rođenog", dodala je Maca.

foto: Printscreen

"Imaš rođaka", rekao je Milan a onda je Anđela Veštica potvrdila ovu priču i rekla da i ona zna za brata, ostalo ne znam.

"Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama rođena je vodila na abortus. Mama joj i silikone platila, podigla je kredit za njene sise, a ona se sad ne seti ni da je pozove", dodao je Milan.

foto: Printscreen

Pogledajte kakve su još uvrede pale:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track