Najnovije vesti

KONAČNO ISTINA! PROGOVORILA SLOBINA MAJKA: Moj sin se zaljubio u Lunu! Sa Kristinom nemam kontakt, uvredila me i razočarala!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

OTKRILA NEPOZNATE DETALJE

KONAČNO ISTINA! PROGOVORILA SLOBINA MAJKA: Moj sin se zaljubio u Lunu! Sa Kristinom nemam kontakt, uvredila me i razočarala!

Stars

Majka Slobe Radanovića prvi put za medije govori o bračnim problemima svog sina i ljubavi koja se sa Lunom Đogani dogodila u rijalitiju "Zadruga".

Afera između Lune Đogani i "Pinkove zvezde" Slobe Radanovića, koja potresa javnu scenu, prerasla je u otvorenu ljubav u rijalitiju "Zadruga" upravo sinoć. Tim povodom svoje mišljenje dala je konačno i Slobina majka Draginja Radanović.

 

Podsetimo, oženjeni pevač se u "Zadruzi" zbližio sa Lunom Đogani, a nakon toga je imao iznenadnu posetu zakonite supruge Kristine Kockar, posle čega ništa nije bilo isto - nakon turbulentne noći potegla se priča da mu je brak pukao, a o svim dešavanjima prvi put govori njegova majka Draginja (67), koju pogađaju napadi na njenog sina i brojne neistine o njegovom životu.

 

"Bila sam bolesna, pre nekoliko večeri završila sam i u Urgentnom centru. Danas sam, hvala Bogu, malo bolje. Srčani bolesnik sam, te priče o njemu me veoma pogađaju", rekla je Draginja na samom početku, a onda priznala da je veoma vezana za sina, zbog čega joj teško pada sve što mu se nedeljama unazad dešava.

"Rodila sam ga u 40. godini, bolesna, sa jednim veštačkim kukom. Podigla sam ga, nisam dozvolila da bude bezobrazan, da se oda porocima, već sam ga vaspitala kako sam znala i umela. Rekla sam mu da u "Zadruzi" bude fin i kulturan, da ne psuje, ne vređa druge... A to što se zaljubio?! Pa, šta ja tu mogu? Nije greh, a ni zločin zaljubiti se", rekla je Slobina mama, koja je odmah potvrdila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.

 

Ipak, pre priče o Luni, osvrnula se na snajku Kristinu i spekulacije da je sa njom u braku zbog interesa.

 

"Pričaju da se oženio zbog interesa... Sloba ima i kuću i lično svoj stan, nije bez ikoga, ima nas. Ja da blatim nikoga neću, kad bude izašao i video šta je i kako je, neka reši sam. Stvari sam mu poslala što sam imala, kupiću ako još bude trebalo, ali ja da se raspravljam ne želim. Samo sam rekla Kristini, kad se vratila iz Kine, pre njenog ulaska u "Zadrugu": "Molim te k'o Boga, nemoj da tamo praviš cirkus. Ako imaš nešto, kaži sa strane, da se ne brukate. Ako voliš svog supruga, pokaži mrvicu poštovanja prema njegovim roditeljima". Međutim, spustila mi je slušalicu i od tada se ne čujemo. Taj njen ulazak je bio grozan, zaista grozan", iskrena je Draginja, koja pretpostavlja šta bi mogao biti uzrok problema u njihovom braku.

 

"Ona je bila po svetu, on dođe, sedi ovde... Pa, normalno da će svaki muškarac da traži to što njemu fali. On je toliko miran, a dozvolio je da mu ona to sve uradi... Valjda će se trgnuti i uraditi nešto od svog života", dodala je.

Nedavno je Kristinina rekla da je sve muževljeve stvari dala u dobrotvorne svrhe i da mu nove pošalje mama. Čim je čula snajine reči, pozlilo joj je.

 

"Te večeri sam stigla u Urgentni centar. To mi je toliko teško palo, kao slom živaca da sam dobila! Zvala sam njegove drugare, došli su i odneli mu stvari. To što je Kristina uradila je jako ružno i podlo. Mogla je da me pozove i da mi kaže:"Hajde da vidimo šta ćemo, da mu pošaljemo stvari, a on i ja ćemo da rešimo šta imamo kad izađe". To bi bilo ljudski. Ne tražim da me ona voli, ali bar mrvicu poštovanja... Ja sam svoj život rizikovala njega da rodim. Ne znam šta će sa njima biti dalje, kako god odluče, kako ga god srce vodi – tako neka radi. Nju nije briga da li se piše dobro ili loše, a kod mene se zna – dobre su samo dobre stvari. Nikoga ne prljam, ne diram, niti ću da se svađam. Iz mojih usta nećete čuti lošu reč o bilo kome. Kako on reši, rešio je i ja sam uz njega."

 

Nemam sliku sa sinovljeve svadbe

 

"Gledala sam snimak sa svadbe, jako je ružno to što nas nigde nema. Jednu jedinu sliku nemam sa svadbe svog sina. Samo to sam želela u životu, a nemam. To je, Bože moj, bila svadba "na nivou". Posle svadbe sam izašla pred kapiju da im čestitam i rekla:"Kupili ste auto, nek vam je sa srećom", a ona mi kaže:"Kupila sam kola, ja sam kupila". To me je uvredilo, zabolelo jako, ali to svom sinu nikad nisam rekla."

 

Posle priče o Kristini, Slobina majka otvorila je dušu i priznala da je primetila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.

 

"Protiv te male nemam ništa, nek Sloba radi kako ga srce vodi. Primetila sam da se zaljubio u Lunu, to se vidi. Oni su mi super! Emocije niko ne može da zaustavi, nema veze što je on oženjen. Kristina ode, on dođe kod nas... Normalno da mu treba žena. Gledam, napadaju ga i to mi je jako teško. Da sam na njegovom mestu, rekla bih:"Jeste, zaljubio sam se, to je moj problem"", priznaje Draginja i otkriva razlog zbog kojeg se njen sin još uvek javno ne izjašnjava o svojim osećanjima.

foto: Printskrin Youtube

"On se ne izjašnjava jer ne zna šta se dešava napolju. Ne zna na čemu je sa Kristinom, Zorica mu je rekla da mu je brak pukao, ali mislim da nije poverovao u to. Drugačije bi se ponašao kada bi znao šta napolju ona radi. I bivša tašta mi je rekla:"O Slobi nema niko nijednu lošu reč da kaže, zlatan je dečko"", priseća se Draginja, dok je prekida suprug Dušan koji dodaje da "sada imaju lepu i mladu priju", misleći na Luninu mamu Anabelu Atijas, koja je, iste večeri kad i Kristina, ušla u "Zadrugu" da sa Slobom raščisti račune.

 

Obavila sam razgovor i sa Anabelom

 

"Ja se na Anabelu uopšte ne ljutim. Možda je malo pogrešila što je svašta rekla Slobi, ali se ona posle pokajala. To su momenti, možda bih i ja reagovala tako. Sa Anabelom sam se čula, popričale smo kao dve majke... Super je protekao razgovor, nemamo mi razloga da se svađamo. Mnogo se potresla kada je čula moju stranu priče", otkrila je Slobina majka i poručila da njen sin ima maksimalnu podršku, i da će biti uz njega šta god on bude odlučio.

(Kurir.rs/Pink, D. Tanasijević)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...