OVO JE GORE I OD ŠPANSKE SERIJE: Dok se Sloba i Luna vole u rijalitiju, njegova žena poručuje da se ne razvode!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

LUDA KUĆA

OVO JE GORE I OD ŠPANSKE SERIJE: Dok se Sloba i Luna vole u rijalitiju, njegova žena poručuje da se ne razvode!

Stars -

Kristina Kockar tvrdi da njen suprug nije zaljubljen u Lunu Đogani, ali kaže da će joj odgovarati za sve postupke koje je počinio u rijalitiju „Zadruga”.

Pevač Slobodan Radanović ponovo je pokazao simpatije prema Luni Đogani dok joj je tokom žurke pevao pesmu Saše Matića „Samo ovu noć”, a ona je plakala od sreće. I dok učesnici bruje da se među njima dogodio seks, pevačeva supruga Kristina Kockar tvrdi suprotno.

"Znam da se seks nije dogodio, zato me i ne pogađaju te priče. Slobodan je odrastao čovek i sam odgovara za prošle, sadašnje i buduće postupke", kaže Kristina i tvrdi da to što je na Fejsbuku napisala da je solo ne znači da se razvodi.

foto: Printskrin Youtube

"Ne razvodim se od Slobodana i nisam trudna, kao što je to neko rekao. Sve je u redu", kaže pevačeva supruga.

Na pitanje ako je sve u redu, zašto mu nije poslala stvari u rijaliti s obzirom na to da se Sloba žali kako mu je hladno i da nema šta da obuče, Kristina objašnjava:

"Njegova zimska garderoba je kod njegovih roditelja, prema tome ja ne treba da je šaljem, već oni".

Stjuardesa tvrdi da nisu tačne izjave njenih kolega da je kažnjena na poslu zbog pojavljivanja u rijalitiju. I dok Kristina tvrdi da joj je suprug veran, Sloba i Luna nastavili su da se kriju u kupatilu, iako im je to produkcija izričito zabranila. Zbog ovog poteza kažnjeni su sa po 50.000 dinara.

Dodatnu pometnju je stvorila Slobina majka Draginja, koja je progovorila o bivšoj snajki, i otkrila da joj ista uopšte nije draga.

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track