KOMŠIJE NAJBOLJE ZNAJU: Otkrili nepoznate detalje o Snežani Đurišić i njenom sinu, a zanimljiv je i odnos sa snajkom!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

HAOS U PORODICI

KOMŠIJE NAJBOLJE ZNAJU: Otkrili nepoznate detalje o Snežani Đurišić i njenom sinu, a zanimljiv je i odnos sa snajkom!

Stars -

Porodična priča između Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića već danima puni medijske stupce. On tvrdi da ga je mama izbacila iz kuće i zabranila da se vrati u porodični dom. A evo šta o tome kažu komšije.

Naime, lokalne prodavačice otkrile su da u velelepnoj kući u Jajincima još uvek živi Snežanina snajka, Markova bivša supruga.

"Nju viđamo s vremena na vreme. Jednom nedeljno. Dođe, pazari, ode. Odvede dete u park, ali je tiha i povučena", pričaju prodavačice.

Međutim, u kafani su više obavešteni.

"To je rak-rana Snežanine porodice. Marka odavno nismo videli, šta je sa Snežaninom snajkom ne znamo. Svašta čujemo, ali Snežana se tako nosi kao da je bolja od svih. ‘Oćete ovo da stavite u novine? Aha. Dobro. Marko je uvek bio problematičan, valjda što je imao sve u životu, a Snežana nikada nit je pričala o njemu, nit je imala neku komunikaciju sa komšijama. Oni uglavnom sve drže u kući i pretvaraju se da je sve u redu", kaže čovek u kafani u blizini.

foto: Dragan Kadić

Komšinica pak kaže da Snežanina snajka i unuk Luka žive u kući pored njene, dok Marko odavno nije dobrodošao ni u majčinu, ni u supruginu kuću.

"Snežanina snajka je anesteziolog i nekoliko puta je prijavljivala Marka da ju je fizički napao, pored toga Snežana je godinama plaćala njegove dugove i na kraju su obe digle ruke od njega. Koliko znam, Snežana pomaže snajku i unuka finansijski, dok Marko viđa dete s vremena na vreme. On valjda sada živi kod nekih drugova, ma ko zna kuda se taj smuca sada", kaže komšinica čiji sinovi su se u detinjstvu družili sa naslednikom pevačice.

Da je Snežana sina izbacila iz kuće, lično je potvrdio Marko u jednom intervjuu, rekavši da mu je majka sve uzela nakon očeve smrti, razbaštinila ga i da više nisu u kontaktu. Inače, Marko je godinama pravio izgrede, a skrivio je i saobraćajnu nesreću u kojoj je devojka izgubila život, zbog čega je bio osuđen na četiri i po godine. Kazna mu je kasnije smanjena na tri godine zatvora.

foto: Stefan Jokić

U martu 2015. godine Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak protiv njega jer ga njegova supruga prijavila da ju je pretukao u njihovoj kući. Prošle godine u nezgodi na Banjici pevačicin naslednik udario je kolima u drugi auto, pa zbrisao s mesta nesreće. Policija ga je naknadno pronašla. Zbog svega toga komšije Đurišićeve opravdavaju njen postupak.

"Šta biste vi radili da imate dete koje vam prodaje sve što zaradite?! Da ne možete da ga urazumite, a stalno ga vadite iz bule?! Da li biste pustili da vam sve rasproda i kuću i imanje ili biste ga, kao ona, oterali? Nije njoj lako, samo njena duša zna koliko pati, ali šta da radi...", pita jedan od suseda.

Snežana na ovu temu nije želela da priča:

"Ne, ne, ne, ne želim to da komentarišem", rekla je i spustila slušalicu.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls, Dragana Ivanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! STRAŠNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Majka me je prevarila, otela mi kuću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track