MEA NIKAD ISKRENIJE: Ivan Marinković o meni može samo da sanja! Iza leđa mi se ljubio sa...
Foto: Printskrin

PA ZAR SA NJOM?

MEA NIKAD ISKRENIJE: Ivan Marinković o meni može samo da sanja! Iza leđa mi se ljubio sa...

Stars -

Mea Bond i Ivan Marinković razmenjivali su nežnosti u rijalitiju "Parovi", a ona je odlučila da otkrije istinu o njihovom odnosu.

Naime, njih dvoje su nedavno razmenjivali nežnosti ispod pokrivača, a evo šta Mea kaže o svemu tome.

"Ivan je veoma simpatičan kao osoba, ali naši poljupci nemaju veze sa našom vezom. Još uvek je sve normalno između nas. Ne bih volela vezu s njim jer se ne slaže s mojim karakterom, iza mojih leđa je ljubio Miljanu a takav mi ne treba. Ispod pokrivača nije ništa bilo!"

foto: Printscreen

Ona je otkrila i da u ovom rijalitiju niko nije njen tip, a evo kakve muškarce ona traži.

"Niko mi se nije svideo jer nema mog tipa na žalost. Meni treba neko što trenira, visok, seksi, zelene oči, smeđa kosa."

Mea je otkrila i ko je osoba koja je u vili najviše nervira.

"Ja sam veoma hladnokrvna i teško je mene povrediti i iznervirati. Mnogo šutim i razmišljam i odlučujem. A kad mogu odgovorim, kad neću ja se nasmejem lagano. Trenutno me niko ne nervira ali ako moram nekog da izaberem, to je Ivan. Mnogo se uzdiže i misli da zna sve a nije opušten. On ne može ništa da očekuje od mene, neka sanja samo..."

foto: Printskrin

Ona je otkrila i šta joj nedostaje u rijalitiju.

"Počela sam da budem očajna i sanjam, u nekom svom svetu se zanesem. Nedostaje mi nežnost, milost, zagrljaji, poljupci... Ja verujem u ljubav i treba samo da dođe pravi trenutak i pravi dečko."

Na iznenađenje mnogih, Mia koja je MMA borac, model i glumica koja živi u Švedskoj, otkrila je šta su joj naredni planovi.

"Imam ogromne emocije prema muzici, sigurna sam da ću snimiti pesmu, pošto sam teksopisac. Kada izađem iz "Parova" obavezno idem da se upišem u MMA, da uđem opet u formu, da se ugojim. A ne bih se preselila iz Švedske, tamo je moj dom i imam sve tamo. Za sad ne,a li nikad se ne zna."

foto: Printscreen

(Kurir.rs/happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track