PROGOVORIO BRAT DIVNE DNK: Evo šta je otkrio o sestri, ali i o njenom braku sa Markom!
Foto: Pritnscreen Youtube

ISKRENO DO SRŽI

PROGOVORIO BRAT DIVNE DNK: Evo šta je otkrio o sestri, ali i o njenom braku sa Markom!

Stars -

Zlatko Milanović, polubrat Divne Milanović, koji radi u selu Dubnica kao čuvar lokalnog bazena, važi za osobu koja ima preku narav, ali o svojoj sestri rado je govorio.

On je na samom početku otkrio da je verovao da će njegova sestra Divna jednog dana postati poznata.

"Da vam iskreno kažem, nadao sam se da će da postane popularna. Ima dar da bude TV zvezda. Odmalena se modirala i provodila vreme ispred ogledala, tako da nisam iznenađen. Sve mi je bilo jasno posle "Moćnog programa", znao sam da će i dalje biti na televiziji", kaže Zlatko, a zatim se osvrće na priče da je njegova sestra neverna Marku.

"Ne smeta mi kada za Divnu kažu da vara muža, jer to jeste istina. Vara i nju Marko. Kad hoćeš tuđe, moraš da daš i svoje. On o mojoj sestri brine kao stara baba za kokošku. Marko je veliki ženskaroš i Divnu samo iskorišćava. Zameram mu što se napio i što je nasrnuo na Anđelu Vešticu", iskren je Zlatko, koji je potom otkrio da bi se rado pridružio svojoj sestri u rijalitiju.

foto: Printscreen

"Ušao bih u "Zadrugu", zašto da ne! Pored sestre, podržavam Macu i baba Žižu. Sviđa mi se i Anđela, taman je za mene. Baš se spremam da odem na svadbu, pozvali su me iz produkcije. To mi je prilika da se zbližim sa Macom Diskrecijom. Za početak može da mi sedne u krilo. Ma poveo bih kući i Anđelu Vešticu i Macu Diskreciju, ja ću u sredinu, pa šta bude neka bude", kaže Milanović i otkriva na koji bi način pomogao sestri ako bi ušao u rijaliti.

"Pošto se Marku Maca sviđa mnogo, kada bih ja ušao i osvojio je, on bi bio mnogo ljubomoran, tako da bi morao da bude sa Divnom. Ma svima bi bilo dobro", zaključio je Zlatko.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Alo, N.Marić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track