IVAN OTKRIO KAKO JE SMUVAO BIVŠU ŽENU: Pozajmio sam 20 € da bih izveo Gocu
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

Ispovest

IVAN OTKRIO KAKO JE SMUVAO BIVŠU ŽENU: Pozajmio sam 20 € da bih izveo Gocu

Stars -

Marinković pričao o prvom susretu s Tržankom, koja ga je oduševila skromnošću, i prisetio se početka njihove burne veze

Ivan Marinković nastavio je da u „Parovima“ priča o bivšoj ženi Goci Tržan, ali ovoga puta je za nju imao samo reči hvale. On je otkrio kako su se upoznali, a opisao je i njihov prvi sastanak, za koji je pozajmio pare od kuma. Ivan je istakao da je pevačica dobra i skromna žena.

- Upoznao sam je dok sam prodavao žensku garderobu. Dolazila je u kozmetički salon kod moje drugarice i jednom prilikom sam joj prodao dve haljine. Inače, bio sam njen fan. Nakon toga se nismo videli dve godine, a onda sam je sreo u nekom lokalu na Vračaru, gde sam izašao s komšinicom. Ona je sedela nekoliko stolova od nas sa Srđanom Mobi Dikom i još jednim drugom - počeo je Ivan i dodao da je upravo njegova komšinica spojila bivše supružnike.

foto: Printscreen

- Drugarica je prišla Goci i pitala da se upozna sa mnom jer je ja gotivim. Mene blam pojeo. Objasnio sam joj da se znamo, a ona se folirala da me se seća. Pričali smo oko 45 minuta, a onda je prišao Srđan i rekao: „Goco, je l’ te smara ovaj lik?“ - ispričao je Ivan kroz smeh.

Marinković je ostavio utisak na pevačicu, pošto je ona sutradan otišla do salona i tražila njegov broj od drugarice.

- Dopisivali smo se nekoliko dana, a kada je trebalo da se vidimo, ja sam pozajmio 20 evra od kuma. Bio sam u fazonu: „Ona voli restorane, skupa vina“, a u džepu sam imao 70 evra. Na moje iznenađenje, jedva sam je ubedio da odemo u restoran na večeru jer je htela da idemo u park da se šetamo. Posle toga smo otišli u bioskop, gledali smo „Niske strasti“ drugi deo, a prvi put smo se poljubili u kolima - kaže Ivan.

Mnogi ukućani s kojima je podelio svoju ispovest bili su ubeđeni da Marinković i dalje voli Gocu. Ipak, Ivan se pravdao.

- Ne, to nije tačno. Mi jesmo bili mnogo zaljubljeni. Nismo se razdvajali, to je bila ljubav na prvi pogled i nikada nisam bio zaljubljen toliko. Posle nekoliko dana veze otputovali smo u Hrvatsku, a nekoliko meseci kasnije je i zatrudnela - priznao je Marinković.

foto: Dragan Kadić

Pre Ivana

VOLELA MULTIMILIONERA

Poznato je da je Tržanka pre braka s Marinkovićem bila u dugogodišnjoj vezi s jednim biznismenom. Ivan je to ispričao svojim ukućanima i otkrio da je ona tada bila neispunjena.

- Goca je pre mene imala momka multimilionera. Znala ga je cela država. Neću da pominjem njegovo ime. Ali on je Gocu držao u nekom svom svetu i ona nije bila srećna s njim.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Goca Tržan: Udavala sam se 2 puta, ali to ne znači da je tu kraj (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track