STANIJA NA MUKAMA: Starleta ne sme da se vrati u Srbiju, evo zbog čega
Foto: Damir Dervišagić

NIJE JOJ LAKO

STANIJA NA MUKAMA: Starleta ne sme da se vrati u Srbiju, evo zbog čega

Stars -

Stanija Dobrojević već nekoliko meseci ne boravi u Srbiji. Iako je snimila nove pesme i zakazala nastupe, novokomponovana pevačica morala je da otkaže sve tezge, kao i promociju novih spotova, jer njen novi dečko nema razumevanja za njen hobi.

Ona trenutno boravi u Americi, a uprkos želji da se vrati u Beograd, dečko joj je postavio ultimatum - ili on ili karijera. Kako tvrdi izvor blizak Staniji, ona je u dilemi kako da se postavi u ovoj situaciji jer je veoma zaljubljena, međutim, svesna je da je uložila mnogo novca, ali i truda da se ostvari kao pevačica.

"Kada su počeli da se zabavljaju, njemu nije smetalo to što Stanija želi da se bavi pevanjem. On je mislio da će to sve ostati na nivou snimanja spotova i gostovanja u emisijama. Ipak, kada je počela sa nastupima, to mu se nikako nije dopalo", otkriva izvor blizak Staniji i dodaje:

foto: Filip Plavčić

"Kada je napravila pauzu i otputovala kod njega u Ameriku, on joj je priznao da mu se ne dopada njen posao, te da želi da ona zaboravi na muzičku karijeru. Svađa je trajala nekoliko dana i on nije želeo da popusti. Stanija je morala da nazove sve gazde lokala kako bi otkazala nastupe", otkriva izvor.

Dobrojevićevoj je, osim karijere, najveći problem to što brata i majku nije videla već nekoliko meseci.

"Dečko joj je predložio da njih dvoje doputuju na Floridu o njegovom trošku, pošto ne želi da ona za sada ide u Beograd. Sve je uradio kako bi je tamo zadržao, čak ju je i angažovao za nekoliko modnih editorijala za firme čiji je vlasnik", kaže Stanijina bliska prijateljica.

Stanija je na mukama zbog ove veze, kako tvrde njeni prijatelji, a sa majkom se svakodnevno čuje putem „Skajpa“ i ne želi da joj otkrije pravi razlog njenog odsustva iz Srbije.

"Ona zna da njena majka nikada ne bi podržala takvu vezu i to da se jedan muškarac tako ophodi prema njenoj ćerki. Upravo zbog toga, Stanija ne želi da prizna svojoj porodici pravu istinu", otkriva izvor.

foto: Marina Lopičić

(Kurir./Alo/N.M. Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STANIJA PODIGLA HALJINU I POKAZALA MEĐUNOŽJE: Više od 200 ljudi nije moglo da skine oči sa starlete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track