OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PEVAČICE: Lepa Lukić umalo umrla posle abortusa!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PEVAČICE: Lepa Lukić umalo umrla posle abortusa!

Stars -

Pevačica preživela pakao kad je bila prinuđena da prekine prvu trudnoću dok je bila u braku s Vladom Perovićem

Lepa Lukić celog života se kaje što nema decu, ali do sada nije govorila o tome da je mogla da umre nakon što je prekinula prvu trudnoću.

Pevačica, koja je trenutno u „Parovima“ život je posvetila sinu svog brata i njegovoj deci, ali ipak to nije moglo da nadomesti sreću koju bi joj pružili njeni mališani.

- Lepa je zbog komplikacija morala da prekine prvu trudnoću. Išla je na abortus dok je bila u braku s prvim mužem Vladom Perovićem, ali to nije bila njena želja. Za nju je posle toga nastao pravi pakao. Lekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dve nedelje. Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je želela da ima bebu. Često je umela da kaže: „Bolje da sam i ja umrla“ - kaže za Kurir Lepin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Printscreen YT

I sama Lepa je pričala koliko joj je teško što se nije ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi.

- Ja sam abortirala kad mi je bilo 24 godine i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Bilo je stresno. Nažalost, nisam mogla da zatrudnim i to je to, a i nisam želela. S godinama sam prevazišla tu boljku i pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka - rekla je Lepa i dodala:

- Majčinstvo je moja neostvarena želja, rak-rana. Kad sam bila mlada, pevala sam i bolovala jer sam svega imala, samo sreće nisam. Čak i neke moje pesme aludiraju na osećanja koja me prožimaju zbog te patnje, a jedna od njih glasi: „Život tužan ja provodim sama, pesme pevam često u suzama, pesma mi je ponos, uteha jedina, mesto ćerke, mesto sina“ - tužno je ispričala kraljica narodne muzike.

foto: Stefan Jokić

Ljiljana Stanišić

Patnja

JELA BIH MAST I HLEB SAMO DA IMAM DETE

Lepa Lukić o svojoj najbolnijoj temi pričala je nedavno i u „Parovima“.

- Jela bih hleb i mast samo da imam decu - rekla je Lepa.

Pevačica je svu ljubav pružila sinu svog pokojnog brata Radeta, kao i njegovoj deci.

- Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve. Obožavam ih, a i oni mene. Oni su danas veliki ljudi - otkrila je Lepa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track