SERGEJ TRIFUNOVIĆ BRANI LAUŠEVIĆA OD LIDERA RADIKALA: Šešelj je na nivou k..ve i pavijana!
Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

BRUTALNO

SERGEJ TRIFUNOVIĆ BRANI LAUŠEVIĆA OD LIDERA RADIKALA: Šešelj je na nivou k..ve i pavijana!

Stars -

Glumac burno reagovao na političareve pretnje njegovom kolegi da će ga „zgaziti i proterati iz Srbije jer je ubio dva crnogorska Srbina“

Sergej Trifunović oštro je reagovao na uvrede i pretnje koje je Vojislav Šešelj uputio njegovom kolegi Žarku Lauševiću da će ga „zgaziti i proterati iz Srbije jer je ubio dva crnogorska Srbina“.

Glumac je lidera radikala svrstao u isti koš s kurvama, starletama i majmunima! Sergej je i sam nedavno bio žrtva političara, koji mu je preko Tvitera psovao majku, pa nas je zato zamolio da ne pridajemo značaj njegovim rečima.

Rat na Tviteru

- Je l‘ možemo da dostignemo taj civilizacijski nivo da ne komentarišemo kurve, striptizete, pavijane (afrički divlji majmun, prim. aut.), Šešelja i Krleta (Nebojšu Krstića, prim. aut.) - kratko je poručio Trifunović, koji se do pre nekoliko dana prepucavao s liderom Srpske radikalne stranke.

Glumac je na Tviteru napisao da je „Željko Mitrović uneo Šešelja u Zadrugu“, očigledno aludirajući na to što je vlasnik TV Pink uveo osmomesečno mladunče majmuna u taj rijaliti. Političar mu je odmah odgovorio u svom maniru.

- Sergej Trifunović kaže da je Željko Mitrović mene uneo u „Zadrugu“. Ne. Željko je uneo Trifunovićevog oca, a ja ću uskoro Sergeju Trifunoviću je*ati majku - napisao je Šešelj na Tviteru.

Podsetimo, lider Srpske radikalne stranke prekjuče je izvređao Lauševića i zapretio mu da će ga proterati iz Srbije:

Žestoke uvrede

- Kad bih ga sreo licem u lice, rekao bih mu: „Ubico, gubi mi se s očiju.“ Izgazio bih ga nogama i poručio da se gubi iz Beograda i iz Srbije. Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina. On je Montenegrin i šta ima da traži u našoj zemlji. Zašto on snima filmove po Srbiji, je*o mu pas mater. U Hagu sam eksplodirao kad sam čuo da je Laušević pomilovan i da je Dačić išao na noge da mu nosi pasoš. Pa je l‘ on ubio dva čoveka? Zato je trebalo da dobije 40 godina zatvora.

foto: Marina Lopičić

Progovorila Eva Ras o sukobu radikala s glumcima

ŠEŠELJ BI TREBALO DA MRZI MENE JER NISAM SRPKINJA!

Nešto blaža u kritikama prema radikalu bila je Eva Ras, koja je rekla da joj je krivo zbog njegovog sukoba s Lauševićem jer obojicu izuzetno ceni.

- Strašno je to što se Lauševiću dogodilo, ali on nije ubica. To je bila samoodbrana. Ja se ne plašim Šešelja i bilo bi logično da on mene mrzi više nego Žarka, jer ja nisam Srpkinja, a on baš ne voli one koji nisu Srbi (smeh). Međutim, on je još i pohvalio moje pisanje, pročitao je neke moje knjige. Ne znam zbog čega je Šešelj zaključio da je Laušević kupio pištolj jer se plašio njega. On je to zaključio prema opisu u Žarkovoj knjizi, a reči često umeju da budu kurve. Mislim da je Šešelj čovek koji isključivo ubija rečima, a ne mecima, i to je dokazao u Hagu - izjavila je glumica za Kurir.

Kurir / I. E.

Foto: Filip Plavčić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jelena ubijena dan ranije, ali ne na nasipu! Novi svedok ruši Zoranovu priču!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track