ĐUS JEDVA SMOGAO SNAGU: Kroz suze ispričao sve o odnosu sa pokojnim ocem! Cela vila plače!
Foto: Printskrin

TEŠKA ISPOVEST

ĐUS JEDVA SMOGAO SNAGU: Kroz suze ispričao sve o odnosu sa pokojnim ocem! Cela vila plače!

Stars -

Ivan Ivanović Đus podvrgnut je poligrafu u rijaliriju "Parovi", gde je iskreno progovorio o odnosu sa svojim ocem.

Njegovi roditelji su se razveli kada je Đus imao samo 6 godina, a od srednje škole, 6 godina nije viđao oca.

"To je bio period kad sam se upisao u frizersku školu. Ćale moje je frizer od 17-te godine i ceo život sam proveo u salonu. To mi je delovalo kao lep zanat. Ta godina je bila luda, počeo sam da se bavim muzikom i visim po ulici. Škola mi nije bila zanimljiva. Pao sam drugu godinu i izbacili su me na kraju. Očeva želja je bila da postanem radnik što pre. Ćale me je napinjao da dolazim u salon što češće i da učim. I tako je došlo do situacije u salonu. Ćale je bio strog i bio je jako uredan u salonu. Mnogo je radio. Bio sam u pubertetskom fazonu, izbušio uši, široke pantalone.. To je bilo neugledno njemu. Tog dana on je ušao u salon, i ja dođem i bila je neka gospođa tu, ja sam je fenirao on je krenuo da me mrči. I uzme i zalepi mi šamar pred mušterijama. Tu smo se krvnički posvađali. Povredio me mnogo. Tada me je odgurnuo od zanata. Bilo je tu još nekih uticaja iz porodice. Moji su se razveli kada sam imao 6 godina a ja sam živeo s kevom. Šest godina nismo razgovarali", rekao je Đus.

Tokom ove ispovesti, Đus je bio jako potrešen, pa je tokom priče o svađi sa pokojnim ocem, čak i zaplakao.

foto: Printskrin

On je jedva smogao snagu da nastavi:

"Nismo se videli 6 godina. Imam tetku Dudu koja je njegova sestra. Jednom sam otišao kod nje, i zazvonim na interfon i vidim da ona ne otvara onda. Onda sam skapirao da je ćale gore. I ona me pita hoćeš gore, i ja kažem hoču. I bilo mi je mnogo drago da sam ga video, bio sam ponosan na sebe. Setim i gledam u njega, sve isto. Kopija. Sad ova priča zvuči smešno, nego to mene boli", rekao je Ivan a onda dodao:

"Nisam mislio da će se meni ovo desiti ovde. Mislio sam da ću šaljivo da odgovaram, ovome se nisam nadao. Teško mi je", kroz suze je govorio Đus.

Svi takmičari u vili su plakali sa njim.

foto: Printscreen/Happy

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track