ABRONOŠA: Pevač navatao ženu u seksu s glumcem

Usred srede

ABRONOŠA: Pevač navatao ženu u seksu s glumcem

Stars -

Zdravo, drage moje abronoše! Nedelju dana brzo mi je proletelo, a saznala sam i dosta priča koje naši estradnjaci kriju kao zmija noge. Spremite se!

Glavna ličnost ove nedelje je jedna pevačica, zvaćemo je Crnka! Ona je udata za takođe estradnu ličnost već nekoliko godina, ima i dete s njim, a veoma joj je važno da propagira lep i porodičan život i da se u novinama pišu samo lepe stvari. Ipak, mnogi ne znaju da Crnka, baš kao i njen mužić, obožava da švrlja sa strane. Njemu to ne smeta, dao joj je slobodu da radi šta hoće, zabranio je jedino da frajere privodi u porodični dom.

Sve bi to bilo super da se Crnka nije malo zaljubila u jednog glumca, zvaćemo ga Nadmeni. Misleći da je njen mužić otputovao u neki tamo Garmiš-Partenkirhen, gde ima nastup, ona je ljubavnika pozvala u svoj stan na toplu kupku. Dete je uvalila dadilji, obukla je seksi veš i dočekala Nadmenog. Čim su ušli u džakuzi, začuo se ključ u bravi! Pevačica je u panici skočila i pokušala da sakrije ljubavnika, ali prekasno!

Kad je pevač video šta radi, pobesneo je! Nadmenog je naglavačke i gologuzog izbacio iz stana, a onda je počeo da urla na suprugu, da joj preti razvodom i baca stvari po kući. Srećom, uspeo je nekako da se smiri kad je stigla bebisiterka sa ćerkom, a uveče je izašao s nekom svojom kako bi se iskulirao.

Druga priča tiče se jedne pevačice, zvaćemo je Udavača. Ona je jedna starija dama, dobra duša, ali i dobra ljubavnica. Kako sam načula, ona je kraljica vaginalne manipulacije na domaćoj estradi i muškarci su ludi za njom. Kažu da svaki ljubavnik koji iskusi Udavaču u krevetu više ne poželi da ima drugu ženu.

Ja sam malo više istražila tu priču i saznala da je njena tajna u dugom seksu, grebanju, vrištanju. Mnogi su zbog nje svoje brakove stavljali na test, a ima i onih koji su poželeli da se razvedu.

Najinteresantnije je to što je jedan 20 godina mlađi pevač ostavio devojku s kojom je bio na korak do svadbe, i to samo zato što je spavao sa Udavačom na svojoj momačkoj večeri.

Tako da, drage dame, ne puštajte svoje muškarce na mesta gde izlazi ona. Nikad ne znate iza kog ugla vreba ne Keba, već pevačica.

Toliko od mene ove srede, a vi nastavite da i dalje vodite abrove. Ja ću se potruditi da vam donesem još bolje i sočnije priče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja