Najnovije vesti

(VIDEO) ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ: Snažna i spretna! Ovako je pevačica trenirala!
Foto: Printscreen Facebook

U KONDICIJI

(VIDEO) ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ: Snažna i spretna! Ovako je pevačica trenirala!

Stars

Jelena Krsmanović Marjanović pred tragediju koja ju je zadesila, bila je u ozbiljnom treningu, što pokazuje privatni snimak iz teretane.

Naime, Jeca je odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, te je želela i svoje telo da dovede do savršenstva. Pored svakodnevnog trčanja na nasipu, kako tvrdi njen suprug, Jelena je išla i u teretanu.

Na video snimku se vidi kako je pevačica u izuzetnoj kondiciji, kako skače i udara u boksersku vreću.

I sama je pred tragediju isticala da je posvećena treninzima i da se odrekla slatkiša, zarad dobrog izgleda.

Podsetimo, Jelena Marjanović Krsmanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće. Prema rečima njenog supruga, ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno je narednog dana na nasipu u Borči. Zoran Marjanović, tereti se za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Marjanović je privođen i neposredno posle ubistva, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Kurir.rs)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(EKSKLUZIVNI SNIMAK) NIKAD OBJAVLJEN INTERVJU: Pogledajte kako su Marjanovići pričali dok još nije pronađeno Jelenino telo!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...