MILJANI MAJKA OTELA DEČKA
Foto: Damir Dervišagić

UČESNICI PAROVA OTKRILI PREVARU

MILJANI MAJKA OTELA DEČKA

Stars -

Miljana Kulić je u rijalitiju „Parovi“ saznala da ju je bivši dečko Slađan varao, ni manje ni više, nego sa njenom majkom Marijom Kulić.

Ovo šokantno otkriće ispričala je Ana Spasojević u naletu besa dok se svađala sa temperamentnom Nišlijkom, a njeMiljani majka otela dečka Divna DNK krije prvi brak! ne reči je potvrdio i Mili Radosavljević.

- Ućuti, Miljana, kako te nije sramota tako da pričaš i da vređaš ljude non-stop. Svi znamo da je tvoja majka provela noć sa tvojim dečkom u hotelu - rekla je Ana.

foto: Nebojša Mandić

Miljana je tada skočila i počela da optužuje Spasojevićevu da je sve to izmislila da bi joj napakostila, jer su rivalke u rijalitiju.

- Nije tačno, to si sad smislila, to su čiste izmišljotine. Ne­ ću da se pecam na tvoje laži, sram te bilo. Treba da te bude sramota - branila se Kulićeva, a onda je ustao i Mili, koji je dolio ulje na vatru.

- Jeste, meni je konobar iz hotela rekao da su Miljanina majka i dečko sedeli u kafiću, da su pili piće, a onda su otišli u hotelsku sobu iznad i tamo su se zadržali neko vreme - potvrdio je Radosavljević Aninu priču.

I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track