(FOTO) SEĆATE SE TANJE BANJANIN? Bila je pop ikona, nestala sa scene a evo kako danas izgleda!
Foto: Dragan Kadić

PROMENILA SE

(FOTO) SEĆATE SE TANJE BANJANIN? Bila je pop ikona, nestala sa scene a evo kako danas izgleda!

Stars -

Kada neko pomene Tanju Banjanin, prva asocijacija je moćan vokal koji je teško zaboraviti uprkos činjenici da je dugo nismo videli na muzičkoj sceni Srbije.

Pošto je diplomirani pravnik, od početka balansira između prava i muzike, pa i dok je bila aktivna na sceni, bila je zaposlena u Sekretarijatu za kulturu Vlade Vojvodine, gde je danas pomoćnik sekretara. Rodila je dvoje dece u dva braka, o kojima ne krije da su propali, ali naglašava da su prošlost. Od muzike ne odustaje, ali joj tempo života ne dozvoljava da joj se u potpunosti posveti:

"Iskreno, stalno planiram da se vratim na scenu, ali očigledno je da nedovoljno radim na tome. Na poslu sam od osam do četiri, pa dođem kući gde me čekaju deca, kuvanje, pranje i ostale uobičajene obaveze i tako je i moj pevački posao ostao po strani. Ne krećem se među ljudima, ne idem u medije, morala bih na tome da poradim, ali nikako da se na to fokusiram. Imam pravolinijski kurs u karijeri, ali ponekad mi se čini da sam se pogubila, u smislu da ne znam odakle da počnem", izjavila je Tanja.

foto: Dragan Kadić

Tanju svi pamte po hitovima kao što su "Ja činim sve", "Da li si dovoljno jak", "Ljubavna" i mnogim drugim koji se pevuše i dan danas.

Međutim, Tanja se dosta promenila tako da biste je danas teško prepoznali. Ipak, sa obzirom na njene vokalne sposobnosti relano bi bila šteta da ova umetnica raskošnog glasa zapostavi svoju muzičku karijeru.

foto: Dragan Kadić

Pogledajte kako ona danas izgleda:

#prednastup #batakovac #sminkernica

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on

#vetar #rascupana#pravaja #nistafen #najlepsejeprirodno

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track