INSPEKTORKA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O ZORANU: On nije čovek, njemu je majka bog a bez žena ne može da funkcioniše!
Foto: Printscreen

INSPEKTORKA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O ZORANU: On nije čovek, njemu je majka bog a bez žena ne može da funkcioniše!

Stars -

Katarina Ostojić, detektivka koja je paralelno sa policijom vodila istragu o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, otkriva sve tajne porodice pokojnice, kao i detalje kako je upoznala Zorana, njegovu ljubavnicu, i kako ga je privolela da joj ispriča istinu!

Ostojićeva kaže da je Zorana upoznala preko njegove ljubavnice, Zorice.

- Do Zorana sam došla preko Zorice. On je jedva čekao da se nađemo i popričamo da on vidi ko je taj derviš, taj vidovnjak. Tako smo se upoznali - rekla je Ostojić i ispričala anegdotu o njihovom susretu.

- Jednom sam ga čekala od 11 uveče do pola 4 ujutru u Knez Mihajlovoj. On je stalno odlagao susret i izmišljao izgovore, a ustvari nije smeo da dođe bez mame i tate - ispričala je detektivka.

foto: TVHappy printscreen

- On se predstavlja kao vernik a ustvari je muka crna, ne veruje ni u šta. Njegov svet je kuća a bog mu je majka. On je dete od 9 godina, on uopšte nije čovek.

Katarina Ostojić kaže da je Marjanović posle ubistva postao magnet za žene.

- Javljale su se sa svih strana. Pružale mu podršku. Meni su slale selfije iz toaleta da ih prosleđujem Zoranu. A i on nije mogao bez njih.

Njemu su one bile potrebne, on bez žena nije mogao da funkcioniše. Nigde u toj podršci koje su mu pružale žene nije pomenuta Jelena. Svaki dan su mu stizala srca, cveće, snaga.. I one su se njemu sviđale ali nije smeo od Zorice i njene ljubomore.

(Kurir.rs/TVHappy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track