ŽESTOKA SVAĐA: Rada Matić se uključila u Parove i optužila detektivku da iznosi dezinformacije
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

Ubistvo Jelene Marjanović

ŽESTOKA SVAĐA: Rada Matić se uključila u Parove i optužila detektivku da iznosi dezinformacije

Stars -

Katarina, ne znam da li si svesna da si ugrozila život jedne nepoznate žene, te druge Rade Matić, koja ne postoji. Katarina širi dezinformacije, odgovorila je Rada

Detektivka Katarina Ostojić, došla je večeras kako bi učesnicima šeste sezone rijalitija "Parovi" i svim gledaocima ispričala sve što zna o Zoranu Marjanoviću, njegovoj ljubavnici Zorici i ubistvu Jelene Marjanović.

Ona je optužila Radu Matić da je radila u dogovoru sa Marjanovićima, a onda se u emisiju "Tajne Parova" uključila i Rada Matić.

- Na prvom našem susretu sam videla da je on jako plašljiv, on je dete od 9 godina. Njemu je majka sve u životu. On da se ne boji ne bi sa sobom svuda vodio oca i Zoricu. Sve u vezi Rade Matić i Zorana je bilo skretanje sa istrage. To su sve dogovorile Zorica i Rada. Čak je Vladimir Marjanović više puta branio Radu Matić -rekla je detektivka.

foto: Printscreen

- Katarina, ne znam da li si svesna da si ugrozila život jedne nepoznate žene, te druge Rade Matić, koja ne postoji. Katarina širi dezinformacije -odgovorila je Rada.

Katarina je na to pobesnela, pa je Radi prenela pozdrav od jednog njenog bivšeg ljubavnika, izvesnog Molnara.

- Ja branim Jelenu Marjanović od vas lažova. Inspektor mi je pokazao vašu prepisku, Sve je to bilo namešteno - dodala je detektivka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja